Libnet.ro
UNICEF

13:01

Transmitea de la Jocurile Olimpice si... CUM arata prezentatoarea BBC de la brau jos. Telespectatorii au fost indignati

Antena3 Antena3,
Transmitea de la Jocurile Olimpice si... CUM arata prezentatoarea BBC de la brau jos. Telespectatorii au fost indignati

Helen Skelton, o prezentatoare TV de la postul BBC, a fost aspru criticata pe internet, dupa ce a comentat probele de la Jocurile Olimpice intr-o tinuta mai sexy. Helen a aparut in direct, la TV,. continuă pe Antena3

Jocurile Olimpice 2016: Jocurile Olimpice de la Rio in cifre

Peste 10. 000 de sportivi se vor intrece la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro 5-21 august), sub cele cinci cercuri olimpice, in fata a milioane de spectatori si telespectatori, noteaza.

Jocurile Olimpice 2016: Jocurile Olimpice de vara din anul 2000

A XXVII-a editie a Jocurilor Olimpice s-a desfasurat la Sydney, in Australia, in perioada 15 septembrie - 1 octombrie 2000. Sydney a obtinut dreptul de a organiza Jocurile Olimpice in detrimentul or.

Jocurile Olimpice 2016: Cifrele Jocurilor Olimpice din 2012

Jocurile Olimpice de vara din anul 2012, cunoscute si sub denumirea de Jocurile celei de-a XXX-a Olimpiade, s-au desfasurat, la Londra, intre 27 iulie si 12 august. Au participat 10. 768 atleti, dintre care 4.

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice 2016 Rio

Nici nu au inceput bine Jocurile Olimpice de la Rio, ca deja s-a intocmit un clasament cu cei mai sexy sportivi care participa la competitiile din Brazilia. Iata doar 21 dintre cei care au cucerit deja inimile publicului feminin.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016, deschise. Spectacol impresionant al brazilienilor

Festivitatea oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, de la ora 02:00, ora Romaniei, iar delegatia tarii noastre a.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj, intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

Jocurile Olimpice de la Rio: Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat, sambata noapte, in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Jocurile Olimpice: Vesti bune de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Munteanu la paralele

Chiar daca Nationala Feminina de Handbal a fost invinsa in primul meci de la Jocurile Olimpice de Angola, scor 23-19, vestile bune vin insa de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )