Libnet.ro
UNICEF

08:00

De ce transpiram si care sunt cele mai eficiente tratamente pentru a elimina sudoarea in exces

Adevărul Adevărul,
De ce transpiram si care sunt cele mai eficiente tratamente pentru a elimina sudoarea in exces

Desi transpiratia poate fi considerata un fenomen suparator, din punct de vedere medical este fireasca si sanatoasa. continuă pe Adevărul

Care e cel mai eficient frigider pentru locuinta ta

Vara este anotimpul in care simtit cel mai puternic cat de util este un frigider. Nimic nu e mai bun in vreme de canicula decat o inghetata sau un suc abia scos de la rece. Dar care e cel mai bun frigider pentru locuinta noastra? .

Olanda si Marea Britanie sunt cele mai mari canale prin care corporatiile evita taxele

Olanda si Marea Britanie reprezinta canale pentru 37% din banii care se indreapta spre paradisurile fiscale, dintre care majoritatea au legaturi puternice cu Marea Britanie, relateazaThe Guardian.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le faci intr-o relatie, potrivit zodiei tale

In timp ce cu totii ne straduim din greu sa avem relatii sanatoase, uneori trasaturile noastre innascute ne stau in calea fericirii si complica lucrurile. Acest lucru ar ptea fi determinat de personalitatea fiecaruia, dar ar putea avea totodata legatura cu problemele in dragoste comune pentru semnul tau zodiacal.

Numarul firmelor infiintate a crescut cu 31%. Care este judetul care a inregistrat cele mai multe afaceri

De la inceputul anului au fost infiintate cu 31,23% mai multe firme fata de aceeasi perioada a lui 2016, potrivit Registrului Comertului. Romanii care au inceput o afacere in aceasta perioada au ales domenii reprezentate de comertul cu ridicata si cu amanuntul , agricultura, silvicultura si pescuit si industria prelucratoare.

Care sunt zodiile masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are.

FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Tenisul feminin romanesc va pierde, cel putin pentru o perioada, una dintre cele mai importante jucatoare din ultimii ani.

Cele mai amuzante bancuri despre albine. Ce fac doua albine pe Luna

Adevarul va prezinta un top cu cele mai amuzante bancuri despre albine. Va invitam sa continuati lista, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti despre aceleasi insecte.

VIDEO Romania, printre cele mai instabile tari europene in materie de guvernare. Un ministru rezista in medie doar un an

Un an de zile. Aceasta este durata medie de viata a unui ministru, in Romania. Un studiu care a analizat mai multe state europene arata ca avem cel mai schimbator Guvern.

Romanii care cresc cele mai productive capre din lume: lactatele lor bio au cucerit piata

Trei antreprenori romani au pus pe picioare o afacere profitabila in satul Stefanesti, din judetul Calarasi, la 56 de km de capitala. Fabrica deschisa in 2011 produce alimente bio certificate, lactatele sub marca Rupi fiind comercializate in retele precum Carrefour, Mega Image, Auchan si Cora. Desi exista cerere foarte mare la export, SUA, Emirate, Japonia, Canada, toata productia este comercializata in tara.

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )