Libnet.ro
UNICEF

21:00

Transportatorii se solidarizeaza cu agricultorii care protesteaza in fata Parlamentului

Adevărul Adevărul,
Transportatorii se solidarizeaza cu agricultorii care protesteaza in fata Parlamentului

Asociatia Patronala a Operatorilor de Transport Auto APOTA) isi exprima solidaritatea cu actiunile de protest initiate si desfasurate de catre Federatia Nationala a Fermierilor din Moldova si de catre sustinatorii acesteia. in semn de solidaritate cu agricultorii, o coloana de autobuze si microbuze se va deplasa si va semnaliza in fata Parlamentului, incepand cu ora 11. 30, transmite IPN. continuă pe Adevărul

LIVEVIDEO Agricultorii protesteaza si astazi in fata Parlamentului: Hotii!

Zeci de agricultori s-au adunat in fata Parlamentului de la Chisinau si vineri, 18 decembrie. Si de aceasta data, manifestantii au venit la protest cu tractoarele. Agricultorii cer sa le fie satisfacute revendicarile, in ceea ce priveste oferirea de subventii in contextul secetei. Mai mult, ei solicita demisia Guvernului si organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

LIVEVIDEO Situatie tensionata la Chisinau. Fermierii au venit cu tractoarele in fata Parlamentului. Incidente intre politisti si protestatari

Agricultorii care protesteaza de cateva zile in fata Guvernului de la Chisinau s-au indreptat, miercuri dimineata, catre cladirea Parlamentului. Acestia au venit cu tractoarele in fata Legislativului in contextul sedintei Parlamentului, care urmeaza sa se desfasoare la ora 12. 00 si la care ar urma sa fie adoptate mai multe legi controversate ce au fost criticate de opozitie.

LIVEVIDEO Protestul agricultorilor din fata Parlamentului continua si astazi

Zeci de agricultori s-au adunat in fata Parlamentului de la Chisinau si joi, 17 decembrie. Si de aceasta data, manifestantii au venit la protest cu tractoarele, iar sute de polisisti au incercuit cladirea Legislativului. Agricultorii cer sa le fie satisfacute revendicarile, in ceea ce priveste oferirea de subventii in contextul secetei.

MAI anunta ca patru politisti au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa altercatiile din fata Parlamentului R. Moldova

Ministerul de Interne a anuntat ca patru angajati au suferit diferite traumatisme miercuri, 16 decembrie, in timpul protestului organizat de agricultori in fata Parlamentului de la Chisinau.

Pavel Voicu: A te urca cu tractorul pe scarile Parlamentului nu este protest pasnic

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, afirma ca agricultorii care protesteaza in capitala mai bine de o saptamana au fost avertizati cu privire la desfasurarea unor manifestatii pasnice. Mai mult decat atat, oficialul sustine ca fortele de ordine au aplicat gazele lacrimogene in conformitate cu legea in vigoare, iar asupra conducatorilor de tractoare si in raport cu mai multi protestatari, au fost pornite unele investigatii, noteaza IPN.

Societatea Timisoara protesteaza fata de prezenta AUR la comemorarea Revolutiei

Societatea Timisoara a transmis, azi, un protest fata de intentia liderului AUR, George Simion, de a participa la manifestarile de comemorare a Revolutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )