Libnet.ro
UNICEF

15:30

Transportul public din 7 orase ale Romaniei, disponibil in Google Maps

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transportul public din 7 orase ale Romaniei, disponibil in Google Maps

Google Maps ofera informatii privind transportul public pentru sapte mari orase din Romania: Bucuresti, Ploiesti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova. continuă pe Wall-Street Ro

Informatii despre transportul public din sapte orase ale Romaniei, disponibile incepand de miercuri in Google Maps

Locuitorii din Bucuresti, Ploiesti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova pot sa afle incepand de miercuri, 11 septembrie, informatii privind transportul public din aceste orase, prin intermediul serviciului Google Maps Transit, la adresa maps. google. ro. Serviciul afiseaza toate rutele existente pentru a ajunge la o anumita destinatie, cuprinzand toate liniile de transport in comun recomandate - metrou, autobuz, tramvai sau troleibuz, cat si informatii despre statii si rute. Informatiile despre transport public sunt disponibile atat pe versiunea de desktop a Google Maps, cat si pentru Android si iPhone.

Transportul public din sapte orase ale tarii noastre, disponibil in Google Maps

Google Maps ofera, incepand de astazi, informatii privind transportul public pentru sapte mari orase din tara noastra, conform unui comunicat de presa.

Transportul public din sapte orase ale Romaniei, disponibil in Google Maps

Google, in colaborare cu SimPlus si Concept Apps, au inclus informatii despre transportul in comun in orasele: Bucuresti, Ploiesti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova, la adresa maps. google. ro.

Google Maps include de azi rutele de transport public din 7 orase mari din Romania.

Incepand de astazi, Google Maps ofera informatii despre transportul public din sapte orase mari din Romania prin intermediul serviciului Google Maps Transit. Serviciul afiseaza toate rutele existente pentru a ajunge la o anumita destinatie, cuprinzand toate liniile de transport in comun - metrou, autobuz, tramvai sau troleibuz, cat si informatii despre statii si rute. Serviciul de Transit este o noua imbunatatire adusa hartilor Google pentru a le face mai complete, mai corecte si mai utile .

Politistii au verificat transportul public in regim de maxi-taxi. Amenzile aplicate au fost de peste 40.000 de lei

Politistii au verificat transportul public de persoane in regim de maxi taxi, aplicand in urma actiunii 12 sanctiuni contraventionale de peste 40. 000 de lei. Printre neregulile depistate s-au numarat lipsa licentei de trase, a copiei conforme, a veificiarii metrologice a aparatului tahograf, neeliberarea tichetelor de calatorie precum si utilizarea telefonului mobil fara a folosi un dispozitiv de tip maini libere.

Se intampla in sapte mari orase de la noi din tara. Anuntul a fost facut de Google

Transportul public din 7 orase din Romania - Bucuresti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova - este disponibil incepand de miercuri in Google Maps, potrivit unui comunicat. Google, in.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )