Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tratament pentru sanatatea romaneasca. Ministrul Banicioiu: Nu mai exista lista de asteptare pentru citostatice

Antena3 Antena3,
Tratament pentru sanatatea romaneasca. Ministrul Banicioiu: Nu mai exista lista de asteptare pentru citostatice

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat despre lista de asteptare pentru citostatice de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ca pacientii care depun dosar acum, primesc medicamentele la. continuă pe Antena3

Plumb anunta modificari in acordarea biletelor de tratament pentru pensionari

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat, luni, la Resita, ca autoritatile lucreaza la modificarea regulamentului privind acordarea biletelor de tratament subventionat in statiunile balneare pentru pensionari, relateaza Agerpres.

NASA testeaza Oculus Rift pentru sanatatea mentala a astronautilor

NASA testeaza impactul lui Oculus Rift asupra astronautilor pentru ca acestia sa isi pastreze sanatatea mentala atunci cand se afla in misiune in spatiu. Tehnologia Holodeck prezentata in franciza StarTrek este putin cam departe de realitate insa ideea de a folosi realitatea virtuala pentru a pastra sanatatea mentala a astronautilor in misiunile lungi in spatiu este deja posibila. Cu tehnologii precum Oculus Rift multe din industrii beneficiaza de capabilitatile acesteia, si printre acestea se afla si NASA. Un drum pana [].

NUMAI DE BINE. Tratament pentru durerile de spate

Se intampla adesea sa nu dam importanta micilor dureri, chiar daca, fara sa ne dam seama, ne insotesc o buna parte din viata. Le ignoram pentru ca simtim ca le putem duce. Durerea de spate, de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )