Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trei barbati au ajuns in spital din cauza unui telefon

România Liberă România Liberă,
Trei barbati au ajuns in spital din cauza unui telefon

Trei barbati au ajuns la spital, luni seara, in urma unui scandal izbucnit intre mai multe persoane, in orasul Deta, din judetul Timis, din cauza unui telefon mobil. continuă pe România Liberă

Accident pe soseaua de centura a orasului Lugoj: Trei persoane, printre care si un subofiter la Jandarmerie, au ajuns la spital din cauza unui turc neatent

Trei persoane au fost ranite duminica seara in urma unui accident produs pe soseaua de centura a orasului Lugoj. Politistii au anuntat ca impactul dintre cele doua autoturisme s-a produs din cauza unuia dintre.

Trei trenuri de persoane, BLOCATE, din cauza unui camion. Ce a facut soferul

Trei trenuri de persoane, intre care unul InterRegio care circula pe ruta Timisoara-Mangalia, sunt blocate, luni seara, in judetul Timis, dupa ce un camion a rupt firele de contact la o trecere la nivel cu calea ferata.

O femeie de 35 de ani a ajuns la spital din cauza unei soferite neatente

O tanara in varsta de 23 de ani a provocat un accident rutier dupa ce a efectuat o manevra fara sa se asigure. in urma impactului, o femeie de 35 de ani, pasagera in Tico a fost ranita.

Mai multe autostrazi in constructie, blocate din cauza procedurilor de mediu. Milioane de euro pe zi pierdute din cauza intarzierilor

Autostrada A10 Sebes - Turda si mai multe tronsoane din autostrada A3 Transilvania stau blocate in prezent sau au acumulat intarzieri din cauza procedurilor de mediu care bat pasul pe loc. La fel se intampla si in cazul pasajului suprateran Centura Bucuresti - Domnesti, proiect ce inca se chinuie sa demareze din cauza ca nu are inca eliberat Avizul de Mediu. Numai in cazul autostrazii Sebes - Turda volumul lucrarilor nerealizate zilnic din cauza blocajului in procedura de mediu este in valoare de 1 milion Euro/zi de intirziere, estimeaza Asociatia Pro Infrastructura API) care cere Ministrului Mediului sa urgenteze procedurile ce tin marile proiecte pe loc.

Un pod rutier s-a prabusit din cauza torentelor generate de ploi

Un pod rutier s-a prabusit luni, pe o autostrada din statul american California, din cauza torentelor generate de ploile abundente, informeaza USA Today, potrivit Mediafax. Podul, situat pe autostrada I-10 in.

Un pod rutier s-a prabusit din cauza ploilor abundente

Un pod rutier s-a prabusit luni, pe o autostrada din statul american California, din cauza torentelor generate de ploile abundente, informeaza USA Today, potrivit Mediafax. Podul, situat pe autostrada I-10 in.

(P) Aproape 40.000 de familii, anual, isi strica vacanta din cauza masinii

Poate parea surprinzator, insa peste 15. 300 de soferi isi strica vacanta, anual, din cauza unei defectiuni tehnice pe care o are masina. Si mai surprinzator, este faptul ca alte 10. 200 de familii care au.

CFR a impus restrictii de viteza pe mai multe tronsoane, din cauza caniculei

Din cauza temperaturilor ridicate, au aparut probleme si pe liniile de cale ferata, anunta B1 TV. in toata aceasta perioada, cei de la CFR au impus restrictii de viteza pe mai multe tronsoane. Sinele pur si s.

Oprea: USL nu s-a rupt din cauza lui Iohannis. Guvernul s-a rupt ca s-a cerut vice-premier pentru actualul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin (VIDEO)

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a lansat o noua teorie care ar sta la baza destramarii USL. Gabriel Oprea a declarat ca Guvernul USL s-a destramat din cauza lui Daniel Constantin, presedintele PC,.

Ministrul german de Finante ar putea DEMISIONA din cauza disensiunilor cu Merkel pe tema GRECIEI

Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, a sugerat, intr-un interviu, ca ar putea demisiona din cauza disensiunilor pe care le are cu cancelarul Angela Merkel pe tema masurilor de austeritate impuse Greciei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )