Libnet.ro
UNICEF

08:30

Oprea: USL nu s-a rupt din cauza lui Iohannis. Guvernul s-a rupt ca s-a cerut vice-premier pentru actualul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin (VIDEO)

B1 B1,
Oprea: USL nu s-a rupt din cauza lui Iohannis. Guvernul s-a rupt ca s-a cerut vice-premier pentru actualul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin (VIDEO)

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a lansat o noua teorie care ar sta la baza destramarii USL. Gabriel Oprea a declarat ca Guvernul USL s-a destramat din cauza lui Daniel Constantin, presedintele PC,. continuă pe B1

EXCLUSIV Mostenirea lui Victor Ponta lasata Rovanei Plumb: PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care depasesc 6 milioane de euro

Abia votata in functia de presedinte interimar, Rovana Plumb se confrunta deja cu primele probleme: PSD are conturile blocate din cauza datoriilor acumulate in ultimii ani, care depasesc 6 milioane de euro, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate partidului. Potrivit acestora, ar urma noi popriri pentru diverse sume. Ar fi vorba de datorii catre diversi prestatori de servicii firme de tiparituri, publicitate etc), acumulate atat din timpul campaniei lui Victor Ponta, dar si mai vechi. Aceste companii au dat PSD in judecata, au castigat procesele dar din cauza ca tot nu si-au recuperat banii, au trecut la executarea sentintelor fiind infiintate popriri pe conturi. Trezorierul PSD, Mircea Draghici, n-a putut fi contactat pentru explicatii iar secretarul general, Andrei Dolineaschi, a refuzat sa faca orice comentarii.

Ministrul german de Finante ar putea DEMISIONA din cauza disensiunilor cu Merkel pe tema GRECIEI

Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, a sugerat, intr-un interviu, ca ar putea demisiona din cauza disensiunilor pe care le are cu cancelarul Angela Merkel pe tema masurilor de austeritate impuse Greciei.

Premierul Tsipras nu mai mananca si nu mai doarme din cauza problemelor Greciei

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, nu mai mananca normal si nu mai doarme noaptea suficient, din cauza stresului cauzat de situatia economica a tarii, afirma cu ingrijorare mama liderului de extrema-stanga.

Disensiuni puternice in Germania, din cauza Greciei: Dureaza de cateva saptamani

Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, a sugerat, intr-un interviu, ca ar putea demisiona din cauza disensiunilor pe care le are cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pe tema masurilor de austeritate.

Ministrul german al Finantelor sugereaza ca ar putea demisiona din cauza disensiunilor cu Merkel pe tema Greciei

Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, a sugerat, intr-un interviu, ca ar putea demisiona din cauza disensiunilor pe care le are cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pe tema masurilor de austeritate impuse Greciei, ulterior precizand ca ideea a fost inteleasa gresit.

Trafic rutier DEVIAT, duminica, din cauza Zilei Aviatiei. Vezi modificarile

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, 19 iulie, in Capitala, din cauza ceremoniile prilejuite de Ziua Aviatiei 20 iulie).

Serena Williams s-a retras de la turneul de la Bastad, din cauza unor probleme la cot

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras, joi, de la turneul de la Bastad, din cauza unor probleme la cot, informeaza wtatennis. com. Am niste dureri la cotul drept, a declarat Williams.

Serena Williams s-a retras de la turneul de la Bastad, din cauza unor probleme la cot

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras, joi, de la turneul de la Bastad, dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, din cauza unor probleme la cot.

Canicula incetineste trenurile. Restrictii de viteza si intarzieri din cauza temperaturilor ridicate

Trenurile de calatori si de marfa care au rute prin judetele din vestul si sud-vestul tarii aflate sub avertizare cu cod galben de canicula circula sambata cu viteze reduse cu 20-30 de kilometri pe ora.

Trenuri cu intarzieri din cauza caldurii

Trenurile de calatori si de marfa care au rute prin judetele din vestul si sud-vestul tarii aflate sub avertizare cu cod galben de canicula circula sambata cu viteze reduse cu 20-30 de kilometri pe ora fata de viteza normala, unele garnituri putand ajunge la destinatii cu intarzieri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )