Libnet.ro
UNICEF

13:30

Trei cluburi din Sectorul 2, amendate cu 7.000 de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei cluburi din Sectorul 2, amendate cu 7.000 de lei

Trei cluburi care au fost inchise zilele trecute de Primaria Sectorului 2 pentru ca functionau ilegal au fost sanctionate, din nou, pentru ca nu au respectat masura suspendarii activitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Trei cluburi din sectorul 2, amendate pentru ca inca functionau desi le fusese suspendata activitatea

Trei cluburi care au fost inchise zilele trecute de Primaria Sectorului 2 pentru ca functionau ilegal au fost sanctionate, din nou, pentru ca nu au respectat masura suspendarii activitatii, informeaza News. ro.

Trei cluburi din Capitala FUNCTIONEAZA in continuare desi au fost inchise de Politie: Ce amenzi au fost date pentru abateri

O razie organizata in noaptea de sambata spre duminica la cluburile din Capitala scoate la iveala detalii socante. Desi au fost inchise pentru ca incalcau legea, trei cluburi din.

Dupa incendiul de la Bamboo, trei cluburi de top din Capitala inchise deoarece functionau ilegal. Au fost amendate pentru ca nu au respectat masura suspendarii activitatii

Cluburile Club El Grande Comandante, Club Queens si Club Tapo din Capitala care fusesera inchise de Politia Locala a Primariei Sectorului 2 deoarece functionau ilegal. Au fost date amenzi de 7. 000 de lei pentru nerespectarea masura suspendarii activitatii, anunta Primaria Sectorului 2. Controalele au fost dispuse dupa ce, in urma cu opt zile, un incendiu a mistuit Clubul Bamboo.

A fost suspendata activitatea a 12 cluburi din Bucuresti

Un numar de 9 cluburi si 3 sali de evenimente din Bucuresti au activitatea suspendata, dupa controalele efectuate de Primaria sectorului 2, relateaza Digi24.

Activitatea a 12 cluburi din Capitala, suspendata

Activitatea a 12 cluburi de pe raza Sectorului 2 a fost suspendata, din cauza lispei autorizatiei alimentare. Astfel, activitatea localurilor va fi reluata dupa ce cluburile vor obtine avizele necesare, potrivit unor reprezentanti ai primariei.

Investitorii au retras de la UBS 15,2 miliarde franci in ultimele trei luni din 2016

UBS Group AG, cea mai mare banca elvetiana, a obtinut, in trimestrul al patrulea din 2016, venituri in scadere din tranzactiile cu produse cu venit fix.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )