Libnet.ro
UNICEF

05:45

Trei copii din New York au murit din cauza unui sindrom inflamatoriu acut despre care se crede ca e asociat COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Trei copii din New York au murit din cauza unui sindrom inflamatoriu acut despre care se crede ca e asociat COVID-19

Trei copii din New York au murit din cauza din cauza unui sindrom inflamatoriu rar despre care se crede ca este asociat cu COVID-19, a declarat sambata Andrew Cuomo. continuă pe Hotnews

COVID-19: Un sindrom misterios asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea mai multo copii in New York

Un sindrom inflamator rar asociat cu noul coronavirus a cauzat moartea a trei copii in New York, a anuntat, sambata, Andrew Cuomo, guvernatorul statului american. Asta in conditiile in care, cu o zi inainte,.

O boala inflamatorie a bagat in spital 15 copii din New York. Nu suntem siguri despre ce este vorba

Aproximativ 15 copii au fost spitalizati in ultimele zile la New York din cauza ca sufereau de o boala inflamatorie care ar putea fi legata de coronavirus, zeci de cazuri fiind raportate in alta parte, scrie AFP.

Coronavirus in lume: Rusia sarbatoreste Ziua Victoriei, fara parada miltara Numarul total al cazurilor de infectii a depasit pragul de 4 milioane Nivel record al somajului in SUA

Numarul cazurilor de infectii cu coronavirus a depasit pragul de 4 milioane, la nivel global, iar peste 276. 000 de oameni si-au pierdut viata, potrivit datelor worlodmeters. Presedintele SUA Donald Trump a spus ca se asteapta ca numarul victimelor se creasca la 95. 000 in SUA, in timp ce datele oficiale arata ca rata somajului a urcat la 14,7% de la 3,5% cat era in februarie, in conditiile in care 20 de milioane de americani si-au pierdut locurile de munca in ultima luna. 29 Trei copii din New York au murit din cauza unui sindrom inflamatoriu acut despre care se crede ca e asociat COVID-1915. 45: Franta: Amendamentul indragostitilor, dezbatut de parlamentari in vederea relaxarii masurilor de restrictie15. 13: in Belarus, mii de persoane, inclusiv veterani de razboi, s-au adunat la parada militara dedicata Zilei Victoriei13. 20: Numarul deceselor continua sa scada in Spania11. 55: Continentul care a scapat de pandemie 11. 25: Persoanele care sosesc in Marea Britanie vor fi plasate in izolare 14 zile. 06: Autoritatile din Rusia au raportat sambata 10. 817 cazuri noi de infectii10. 55: Rusia a renuntat la marea parada militara din cauza pandemiei de coronavirus. Ceremoniile s-au mutat in online10. 20: FMI avertizeaza asupra evolutiilor economice negative.

Un copil de 5 ani a decedat in New York din cauza bolii inflamatorii asociate cu COVID-19

Un baiat de 5 ani a murit in New York din cauza unei boli inflamatorii rare asociate cu COVID-19, scotand in evidenta un nou potential risc pentru copii in timpul pandemiei, a anuntat vineri guvernatorul Andrew Cuomo, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Guvernatorul New York-ului: Este socant ca majoritatea cazurilor de noi spitalizari sunt ale persoanelor care au ramas acasa

Guvernatorul Andrew Cuomo a declarat ca este socant ca majoritatea spitalizarilor din statul New York care au cauza pandemia de coronavirus sunt de la oameni care stateau in izolare si nu se aventurau mult.

Robert De Niro ar vrea sa joace rolul guvernatorului statului New York intr-un film despre pandemie

Actorul Robert De Niro a declarat intr-o interventie la emisiunea The Late Show a lui Stephen Colbert ca ar vrea sa joace rolul lui Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, intr-un film despre pandemie.

Romanca omorata in Italia, sub ochii ingroziti ai celor trei copii: Ajutati-ma! A omorat-o pe mama!

O romanca in varsta de 39 de ani, stabilita in Italia, a fost omorata cu sange rece, sub ochii ingroziti ai celor trei copii. Tragedia s-a produs vineri, in comuna Milzano din provincia Brescia.

Romanca ucisa cu salbaticie de sotul italian in fata celor trei copii, cel mai mic in varsta de doi ani

O romanca de 39 de ani a fost omorata cu lovituri de cutit de catre sotul sau italian, in fata celor trei copii, cel mai mic in varsta de doi ani. Barbatul a fost arestat si urmeaza sa fie interogat de un magistrat.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN ACEST AN: Afacerile in comertul cu amanuntul au crescut cu 9,4%

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,4%, respectiv cu 7,5%, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Cele mai frumoase trei goluri din istoria Ligii Campionilor

Publicatia France Football a realizat o ierarhie a celor mai frumoase 50 de goluri din istoria Ligii Campionilor, perioada 1992 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )