Libnet.ro
UNICEF

17:00

Trei elevi din Galati vor reprezenta Romania laOlimpiada Internationala de Robotica din Jakarta. ii ajuta si ArcelorMittal.

Adevărul Adevărul,
Trei elevi din Galati vor reprezenta Romania laOlimpiada Internationala de Robotica din Jakarta. ii ajuta si ArcelorMittal.

ArcelorMittal Galati sprijina participarea unor elevi de liceu la Olimpiada Internationala de Robotica, in Jakarta, Indonezia. Acest eveniment va avea loc intre 15 si 17 noiembrie. Cei trei elevi participanti au castigat primul loc la Olimpiada Nationala de Robotica, folosind un model creat de ei. continuă pe Adevărul

A fost inaugurat singurul bazin public din Galati.

Incepand de ieri, galatenii au la dispozitie un bazin de inot la standarde moderne, o facilitate care le-a lipsit in ultimii cinsprezece ani. Tot de ieri, tinerii din Galati care vor sa faca sport de performanta nu mai trebuie sa faca naveta la Braila, pentru antrenamente. Bazinul de Inot de la Baia Comunala a fost modernizat in cadrul unui proiect mai amplu, care vizeaza si modernizarea zonei de baie comunala, cu cabine de baie si baie de aburi. Lucrarile de reabilitare, in valoare de 5,7 .

Drama unei adolescente din Galati. Sufera de o boala rara si grava, dar autoritatile refuza sa-i acorde gradul I de handicap

O adolescenta din Galati sufera de hipersomnie, o boala rara, incurabila, care o face sa doarma zile intregi. Au fost perioade cand fata a dormit chiar si 11 zile la rand. Cu toate acestea autoritatile.

Principalele banci din Grecia vor prezenta UE planurile de restructurare pe cinci ani

Cele patru banci de importanta sistemica din Grecia vor prezenta, in aceasta toamna, Uniunii Europene planurile de restructurare pe cinci ani, care sa le asigure supravietuirea, informeaza ekathimerini. com.

Tone de vin contrafacut descoperite la un singur producator din Galati.

O impresionanta cantitate de vin contrafacut a fost depistata la Galati, intr-o singura societate comerciala. Este vorba despre nu mai putin de 25. 000 de litri de lichid asa-zis bahic, anunta Agerpres. Depistarea acestei faradelegi a fost posibila datorita politistilor specializati in investigarea fraudelor. Acestia au actionat in cooperare cu specialisti ai Ministerului Agriculturii. Comunicatul IGPR arata ca s-au gasit 25. 375 de litri de vin contrafacut, alb si rosu. Lichidul contine alcool .

VIDEO INTERVIU Mircea Hava, primarul orasului Alba Iulia: Lucrarile din Cetate vor fi gata la toamna / N-o sa fie nici o capitala de regiune nicaieri, pentru ca nu va fi regionalizare / Nu o sa plec din PDL niciodata

In toamna acestui an, Primaria Alba Iulia va finaliza lucrarile de consolidare si reabilitare a cetatii, in ultimii zece ani aici investindu-se circa 70 milioane de euro - mare parte din fonduri europene. Totodata, DNA-ul ancheteaza de licitatiile facute pentru atribuirea lucrarilor din cetate care au fost castigate de Grup Corint, o firma detinuta de un apropiat al primarului, Dan Sabau. Ce planuri are Primaria pentru Cetatea din Alba Iulia? De ce a castigat un apropiat al primarului licitatiile pentru lucarile din cetate? Cand se va rezolva problema cainilor comunitari si cand va avea Alba Iulia apa si canal pe toate strazile? Mircea Hava, primarul orasului, raspunde la aceste intrebari in interviul de mai jos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )