Libnet.ro
UNICEF

08:45

TREI iNTREBARI. O noua stea schimbatoare pe cerul Patriei

Hotnews Hotnews,
 TREI iNTREBARI. O noua stea schimbatoare pe cerul Patriei

Mi s-a parut o mare nedreptate faptul ca bicentenarul mortii lui Budai-Deleanu a trecut complet neobservat de Ministerul Culturii, al Educatiei, de Academie, Uniunea Scriitorilor, Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO. Ar fi fost o buna ocazie de re-punere in lumina a singurei noastre epopei, cu valoare de capodopera, avand un imens si foarte putin valorificat potential consolator, pentru sarmanii acestui pamant. continuă pe Hotnews

TREI iNTREBARI. Privind in globul de cristal

In urma cu doua saptamini, in dupa-masa zilei de 9 decembrie 1), o racheta de test lansata de SpaceX s-a ridicat la o inaltime de peste 12 km, apoi a planat spre sol, si-a repornit motoarele cind a ajuns la citeva sute de metri de pamint si a aterizat. A aterizat si a explodat, de fapt, iar mass media din Australia si pina in Romania a anuntat cu titluri mari explozia spectaculoasa si esecul zborului. Si cam asta a fost tot. NOTA Editor: Contributors. ro propune autorilor sai, acum, la sfarsit de an, trei intrebari despre anul 2020 si perspectivele Romaniei in viitorul apropiat.

TREI iNTREBARI. Ne furam singuri caciula nu mai este doar o zicala romaneasca. S-a internationalizat

Cu riscul de a-mi atrage ironiile cunoscutilor, ma vad nevoit sa-l pomenesc iarasi pe Tocqueville. Ce sa fac daca in ultimele doua secole niciun alt ganditor nu a reusit sa faca atatea predictii confirmate ulterior? Tocqueville vorbea despre pericolul major care pandeste democratiile gandirea in turma si despotismul soft, cel de care nici macar nu mai esti constient, pentru ca e prea moale mou), prea placut si prea lesne de inghitit pe nemestecate. In ziua de astazi, toate media sunt constiente de pericolul stirilor false. Nota: Contributors. ro propune autorilor sai, acum, la sfarsit de an, trei intrebari despre anul 2020 si perspectivele Romaniei in viitorul apropiat.

TREI iNTREBARI. Batalia criptomonedelor

Exista un fir rosu care leaga raspunsurile mele la toate cele 3 intrebari: schimbarile tectonice care remodeleaza lumea de azi, prin amploarea lor dar si prin viteza lor incredibila. Lumea in care am intrat in decembrie 1989 nu mai seamana deloc cu cea de acum. in fapt, paradoxal, in destule privinte incepe sa semene tot mai mult cu cea pe care am parasit-o atunci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )