Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei oameni au murit si alti sapte au fost raniti in urma unui cutremur urias

Antena3 Antena3,
Trei oameni au murit si alti sapte au fost raniti in urma unui cutremur urias

Trei persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului urias care a avut loc vineri in insula Java din Indonezia. Seismul a avut o magnitudine de 6,5 grade. Un purtator de cuvant. continuă pe Antena3

UPDATE Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin trei persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro.

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremut cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia.

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, in Indonezia

Cel putin doua persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,5, care a avut loc noaptea trecuta, in Indonezia, scrie News. ro.

Bucuresti: Doi politisti au fost raniti usor, dupa ce un taxi s-a ciocnit de o masina de politie

Un accident rutier a avut loc, vineri dupa-amiaza, in Sectorul 1 al Capitalei, dupa ce un taximetru nu a acordat prioritate unei autospeciale a Brigazii Rutiere, care avea girofarul pornit. Cei doi agenti de politie aflati in masina au fost raniti usor, fiind transportati la spital, relateaza News. ro.

Incident la Romaero. Doi mecanici de avion au fost raniti

Incident la Romaero. Doi mecanici de avion au fost raniti de explozia unui furtun. Romaero este o companie aerospatiala care integreaza in aceeasi locatie doua activitati majore: fabricarea de.

Accident grav in Franta: Patru copii au murit dupa ce un autobuz scolar s-a ciocnit cu un tren

Patru adolescenti si-au pierdut viata, iar alti sapte au fost raniti grav dupa ce un autobuz scolar si un tren s-au ciocnit, joi, in apropierea orasului Perpignan, in sud-vestul Frantei, a anuntat Ministerul de Interne francez, transmite Reuters.

Patru copii morti si 19 persoane ranite, inclusiv sapte copii raniti grav, bilantul accidentului din Franta

Patru copii au murit, iar alte 19 persoane au fost ranitw, dintre care sapte grav, in coliziunea care a avut loc joi dupa-amiaza intre un autobuz scolar si un tren expres regional TER) la o trecere la nivel cu calea ferata, potrivit unui nou bilant provizoriu anuntat de Ministerul francez de Interne, relateaza Reuters.

Accident grav in Capitala. Masina de politie, rasturnata peste un taxi. Doi agenti au fost raniti

Un autotursim al Politiei Capitalei a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier. Accidentul s-a produs pe strada Berzei, din Capitala, dupa ce autoturismul Politiei Capitalei a patruns intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )