Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au murit in urma unui accident rutier petrecut pe DN 7

Un tragic accident rutier s-a produs, duminica seara, pe Drumul National 7, in localitatea aradeana Nicolae Balcescu. continuă pe Adevărul

Sotia fostului primar din Slivilesti s-a spanzurat. Femeia suferea cumplit dupa ce sotul ei a murit intr-un accident

O fosta invatatoare din comuna Slivilesti si-a pus capat zilelor. Femeia a fost sotia fostului primar al localitatii, care in urma cu trei ani a decedat intr-un accident rutier.

Accident rutier grav pe DN2. O persoana a murit, doua au fost ranite

O persoana a decedat, iar alte doua au fost grav ranite intr-un accident rutier, care a avut loc, sambata, pe DN 2, pe raza localitatii buzoiene Limpezis, potrivit Agerpres. in urma.

Tragedie in Spania. Cel putin 14 persoane au murit intr-un accident in care a fost implicat un autocar cu studenti Erasmus

Cel putin 14 persoane au murit dupa ce un autocar cu studenti Erasmus de diverse nationalitati s-a rasturnat duminica pe o autostrada in nord-estul Spaniei, in urma ciocnirii cu un alt autovehicul,.

VIDEO Spania: Cel putin 14 persoane au murit intr-un accident in care a fost implicat un autocar cu studenti Erasmus

Cel putin 14 persoane au murit dupa ce un autocar cu studenti Erasmus de diverse nationalitati s-a rasturnat si s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostrada in nord-estul Spaniei, au anuntat duminica serviciile de interventie, potrivit agentiilor DPA si EFE, citate de Agerpres. UPDATE MAE: Nu au fost identificati romani printre persoanele ranite in accidentul din Spania.

Cel putin 14 persoane au murit intr-un accident in care a fost implicat un autocar cu studenti Erasmus

Cel putin 14 persoane au murit dupa ce un autocar cu studenti Erasmus de diverse nationalitati s-a rasturnat si s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostrada in nord-estul Spaniei, au anuntat duminica serviciile de interventie, potrivit DPA si EFE, citate de Agerpres.

Grav accident rutier la iesirea din Pitesti. Patru oameni au ajuns la spital

Un grav accident rutier a avut loc la iesirea din Pitesti, pe autostrada. Patru oameni au fost raniti dupa ce un sofer a adormit la volan si a intrat in masina din fata lui care a fost proiectata.

Trei persoane au decedat intr-un Incendiu in localitatea Slobozia din judetul Iasi

Trei persoane - mama si doi copii - si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit vineri noaptea la locuinta acestora din localitatea Slobozia, din judetul Iasi, scrie Agerpres. Tatal copiilor a fost internat in stare foarte grava la spital.

Accident rutier Turcia: Opt romani au revenit in tara

Opt dintre cetatenii romani raniti in accidentul rutier care a avut loc in Turcia, la inceputul saptamanii, au revenit in tara. Ei au declarat ca afara ploua, astfel ca l-au rugat pe sofer sa reduca viteza in serprentine, fara a fi ascultati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )