Libnet.ro
UNICEF

09:30

Trei scoli din Focsani, afectate de aparitia cazurilor de COVID-19. Sute de elevi vor face ore de acasa

Adevărul Adevărul,
Trei scoli din Focsani, afectate de aparitia cazurilor de COVID-19. Sute de elevi vor face ore de acasa

Cursurile au fost suspendate temporar, pentru 14 zile, prin aviz de la Directia de Sanatate Publica Vrancea, fiind informat si Inspectoratul scolar. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Suma fabuloasa pe care o plateste Adrian Mutu drept pensie alimentara celor trei copii din casniciile anterioare. Este de ordinul miilor de euro, lunar

Selectionerul Under 21 se afla la al treilea mariaj si are, in total, patru copii. Noi am aflat ce fel de relatie are Mutu cu copiii sai si cu cat contribuie la intretinerea acestora. Patru copii din trei casnicii! Poreclit Briliantul, Adrian Mutu se numara printre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, fiind considerat .

Anamaria Prodan, despre cei trei antrenori din viata ei. Pe unul singur l-a numit zeu

Anamaria Prodan este foarte antenta atunci cand selecteaza antrenorii alaturi de care lucreaza. Si vrea ca acestia sa fie frumosi. Sexy impresara a vorbit despre antrenorii cei mai importanti din viata ei profesionala, dar si personala. Pentru ca unul dintre alesi este chiar sotul ei, Laurentiu Reghecampf. Iar Florin Bratu si Dan Alexa sunt ceilalti .

Veste buna pentru firmele din Romania afectate de pandemie: ce se intampla cu taxele la stat

Statul roman a fost acuzat in numeroase situatii de lipsa de empatie pentru firmele afectate de pandemie. Un nou proiect de ordonanta de urgenta promite sa remedieze situatia,.

Mai multe zone din Focsani au fost inundate, in urma ploii torentiale de astazi

Echipajele din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani au intervenit joi dimineatapentru evacuarea apei acumulate in mai multe zone din oras, transmite News. ro. Strazi inundate in.

Ministerul Educatiei: 344 de scoli din tara, inchise de pandemie. Cursurile se desfasoara exclusiv online

Ministerul Educatiei a publicat date actualizate privind scenariile de functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, in functie de evolutia situatiei epidemiologice din fiecare judet al Romaniei.

Grupul TechAngels si-a triplat activitatea in primele trei trimestre din 2020

Grupul TechAngels a participat in primele noua luni ale anului la peste 60 de sesiuni de prezentare si pitch-uri, de trei ori mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2652 seconds )