Libnet.ro
UNICEF

18:15

Treisprezece parlamentari ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana au inceput vizita in zona

Antena3 Antena3,
Treisprezece parlamentari ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana au inceput vizita in zona

Treisprezece parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana au inceput, miercuri, vizita in zona, informeaza Mediafax. Parlamentarii au ajuns la sediul Primariei cu un microbuz, in jurul orei 10. continuă pe Antena3

Treisprezece membri Comisiei speciale pentru Rosia Montana viziteaza zona. Parlamentarii, interesati de numarul vizitatorilor din zona protejata Tau Gauri

Treisprezece parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana viziteaza miercuri zona, transmite Mediafax. Parlamentarii s-au interesat, la cariera din zona protejata Tau Gauri, de numarul vizitatorilor de acolo, dupa ce au primit informatii despre descoperirile facute si despre modul in care acestea au fost puse in valoare.

UPDATE Treisprezece parlamentari ai Comisiei speciale viziteaza astazi Rosia Montana. 300 de sustinatori ai proiectului i-au primit cu proteste. Remus Cernea a fost scos de jandarmi dintre mineri

Treisprezece din cei 19 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana au inceput, miercuri dimineata, vizita in zona. La intrarea in galeria Catalina-Monulesti, membrii Comisiei speciale parlamentare au fost primiti cu proteste din partea a aproximativ 300 de localnici si mineri din Rosia Montana care sustin investitia, scrie Mediafax.

VIDEO UPDATE Treisprezece parlamentari ai Comisiei speciale viziteaza astazi Rosia Montana. 300 de sustinatori ai proiectului i-au primit cu proteste. Remus Cernea a fost scos de jandarmi dintre mineri

Treisprezece din cei 19 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana au inceput, miercuri dimineata, vizita in zona. La intrarea in galeria Catalina-Monulesti, membrii Comisiei speciale parlamentare au fost primiti cu proteste din partea a aproximativ 300 de localnici si mineri din Rosia Montana care sustin investitia, scrie Mediafax.

Buda, PDL: Constituirea comisiei speciale privind Rosia Montana este o decizie ipocrita

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, catalogheaza decizia constituirii comisiei speciale privind Rosia Montana drept una ipocrita si considera ca membrii acesteia nu sunt specialisti.

Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana.

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb, si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti la Comisia speciala pentru Rosia Montana, transmite Agerpres. Potrivit unui program al Comisiei, audierile de marti vor incepe la ora 10. Citeste si Cati parlamentari din Comisie se vor duce la Rosia Montana Miercuri, 12 parlamentari ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana, vor face deplasarea in teritoriu, in zona miniera, urmand ca .

Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana: Doar 12 parlamentari vor merge in vizita la mineri

Presedintele Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a anuntat, luni, ca doar 12 membri ai Comisiei se vor deplasa, marti, in zona. Trebuie sa va spun ca 12 parlamentari vor face.

ROSIA MONTANA. Parlamentarii din Comisia speciala viziteaza miercuri zona miniera.

12 parlamentari din cei 21 de membri ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana se vor deplasa, miercuri, in zona miniera, ocazie cu care se vor intalni cu autoritatile locale si reprezentanti ai unor institutii si ONG-uri, transmite B1. ro. Acestia vor vizita, printre altele, statia pilot de tratare a apelor acide, zona protejata Carpeni, carierele Cetate, Cirnic, Orlea, Jig, zona protejata Biserica Greco Catolica, zona protejata centrul istoric. Citeste si Gafa surprinzatoare a comisiei .

VIDEO Boc: Vizita comisiei speciale a Parlamentului la Rosia Montana este o mascarada

Fostul premier Emil Boc a sustinut ca vizita comisiei speciale a Parlamentului la Rosia Montanta este un act demagogic, mai ales ca membrii acesteia s-au antepronuntat in favoarea Gold Corporation.

Audierile comisiei speciale pentru proiectul Rosia Montana. Ministrul Mediului: Am impus RMGC o garantie financiara de mediu dubla, de 146 de mil dolari/ Concentratia de cianuri va fi de 3 parti/milion, adica o treime fata de limita europeana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile din Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca ministerul a impus RMGC, in noul proiect, o garantie de mediu dubla, de 146 de milioane de dolari, care va acoperi reabilitarea minei la standarde de mediu. Ea mai spus ca ministerul a redus, in noul proiect, concetratia de cianuri la o treime fata de limita europeana prevazuta in Directiva europeana si care este de 10 parti pe milion. Ministrul a mai precizat ca obligatiile privind indepartarea poluarii istorice de la Rosia Montana revin RMGC, suma estimata fiind in cuantum de 300 de milioane de euro.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, audiata marti de Comisia speciala pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb si directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gheorghe Dutu, vor fi audiati marti la Comisia speciala pentru Rosia Montana. Potrivit unui program al Comisiei, audierile de marti vor incepe la ora 10,00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )