Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buda, PDL: Constituirea comisiei speciale privind Rosia Montana este o decizie ipocrita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buda, PDL: Constituirea comisiei speciale privind Rosia Montana este o decizie ipocrita

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, catalogheaza decizia constituirii comisiei speciale privind Rosia Montana drept una ipocrita si considera ca membrii acesteia nu sunt specialisti. continuă pe Ziarul Bursa

Buda (PDL): Membrii comisiei Rosia Montana se vor uita ca pisica in calendar la un taram binecuvantat de Dumnezeu

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, catalogheaza decizia constituirii comisiei speciale privind Rosia Montana drept una ipocrita si spune ca membrii acesteia se vor uita, ca pisica in calendar, la un taram.

Antonescu: PNL nu are ceva de impus liberalilor din Comisia speciala privind Rosia Montana.

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, vineri, ca PNL nu are ceva de impus liberalilor membri ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana, el aratand ca faptul ca PNL va vota impotriva proiectului nu inseamna ca membrii PNL din Comisie nu se pot deplasa in zona, transmite Mediafax. Solicitat sa comenteze faptul ca parlamentarii membri ai Comisiei speciale merg la Rosia Montana, inclusiv parlamentarii PNL, in conditiile in care pozitia partidului asupra acestui subiect a fost exprimata prin .

Antonescu, ferm pe pozitie: PNL va vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat vineri, dupa Biroul Permanent National BPN) al partidului, ca PNL va vota in Parlament impotriva proiectului de lege al Guvernului privind Rosia Montana.

Antonescu: PNL va vota impotriva proiectului Guvernului privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca parlamentarii liberali vor vota impotriva proiectului de lege al Guvernului privind Rosia Montana, Biroul Permanent National BPN) al partidului.

Zgonea: Lumea trebuie sa se documenteze inainte de a lua o decizie privind Rosia Montana

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat astazi, la iesirea dintr-o mina de la Rosia Montana, ca a stat de vorba cu oamenii, le-a ascultat problemele si si-ar dori ca toata lumea sa se documenteze inainte de a lua o decizie.

Zgonea: Lumea trebuie sa se documenteze inainte sa ia o decizie privind Rosia Montana

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat astazi, la iesirea dintr-o mina de la Rosia Montana, ca a stat de vorba cu oamenii, le-a ascultat problemele si si-ar dori ca toata lumea sa se documenteze inainte de a lua o decizie.

Cand vor merge membrii Comisiei Parlamentare la Rosia Montana.

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii, transmite B1. ro. Citeste si Valean: Sunt impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta Reprezentantii comisiei spun ca vor discuta, miercuri, atat cu sindicatele cat si cu ONG-urile din zona. Citeste si Oltean: Rosia Montana, cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern Liberalii au anuntat deja ca vor vota .

Cand vor merge membri Comisiei Parlamentare la Rosia Montana.

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii, transmite B1. ro. Chiar daca participa la dezbateri, liberalii au decis: vor vota impotriva proiectului. Controversele nu se sting insa. Un document din 2007 arata relatia veche dintre Fundatia Soros si Academia Romana, iar Asociatia Alburnus Maior a anuntat deja ca nu va participa la lucrarile Comisiei Parlamentare Marti seara dupa audierile din Ocmiei, .

Buda: Membrii comisiei Rosia Montana se vor uita ca pisica in calendar

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, spune ca infiintarea Comisiei speciale privind Rosia Montana este una ipocrita. Buda crede ca membrii acesteia se vor uita, ca pisica in calendar, deoarece nu sunt specialisti.

Antonescu: PNL va vota impotriva proiectului de lege al Guvernului privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca Biroul Permanent National BPN) al partidului a reconfirmat decizia luata saptamana trecuta de catre grupurile parlamentare si care prevede ca PNL va vota, in Parlament, impotriva proiectului de lege al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )