Libnet.ro
UNICEF

21:45

Trencin-Steaua 0-2. Campioana Romaniei, ca si calificata

Antena3 Antena3,
Trencin-Steaua 0-2. Campioana Romaniei, ca si calificata

Formatia Steaua a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), echipa slovaca AS Trencin, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate Stanciu 63 si Hamroun. continuă pe Antena3

Trencin-Steaua 0-2. Goluri Stanciu si Hamroun

Hamroun a marit scorul la 2-0, in favoarea SteleiMinutul 64 - Stanciu a inscris pentru Steaua Scorul la pauza a fost 0-0. Pentru Steaua, partida cu Trencin este a treia oficiala in noul sezon. Campioana Romaniei.

Live Text Trencin - Steaua: ora 21.30 in Liga Campionilor, turul al doilea preliminar

Steaua intalneste, marti, de la ora 21. 30, echipa slovaca AS Trencin in prima mansa a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Cele doua se vor duela pentru prima data in istoria lor.

Brigada de arbitri din Spania la meciul Trencin - Steaua, din preliminariile LC

Meciul AS Trencin - Steaua, programat marti, la ora 21. 30, la Zilina, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigada din Spania, cu Alejandro Hernandez la centru,.

AS Trencin - Steaua 0-2: Inspiratia lui Radoi, decisiva la Zilina. Cine e debutantul care a devenit eroul Stelei

Campioana Romaniei e ca si calificata in turul III preliminar al Ligii Campionilor, dupa prima victorie oficiala din mandatul tanarului antrenor. Prima schimbare facuta de fostul international a schimbat cursul jocului in favoarea Stelei.

Avancronica Trencin - Steaua: Surprizele pregatite de slovaci si obiectivul neanuntat al lui Radoi

Steaua debuteaza, marti, in noul sezon al Ligii Campionilor, urmand sa intalneasca, in prima mansa a turului al doilea preliminar, campioana Slovaciei, AS Trencin.

Preliminariile Ligii Campionilor: AS Trencin - Steaua Bucuresti 0-2 - Calificare rezolvata in mare masura

Steaua Bucuresti a luat o optiune importanta pentru calificarea in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce a invins in deplasare campioana Slovaciei, AS Trencin, cu scorul de 2-0. Dupa o prima repriza in care slovacii au fost mai aproape de gol, Guilherme reusind sa respinga de pe linia portii, Steaua a reusit sa inscrie abia dupa intrarea lui Hamroun, aflat la debut. Acesta a scos mai intai lovitura libera din care Stanciu a deschis scorul, iar la cateva minute a marcat din centrarea lui Adi Popa. Mirel Radoi: Trebuia sa aratam alt fotbal in prima repriza.

Un spaniol arbitreaza meciul Trencin-Steaua

Debutul echipei Steaua in actualul sezon al cupelor europene, contra slovacilor de la AS Trencin in turul 2 preliminar al Champions League, va fi arbitrat de o brigada din Spania.

Trencin - Steaua atrage reactii din tenisul mondial. Cred ca echipa voastra este mai buna

Igor Zelenay, locul 100 ATP la dublu, care a facut deplasarea la Constanta pentru meciul Romania - Slovacia din Cupa Davis, a spus ca este la curent cu meciul pe care echipa din orasul sau natal, Trencin, il are de disputat cu Steaua.

Astra da o noua lovitura Stelei. Ce jucatori rateaza campioana Romaniei

Steaua a ratat transferurile jucatorilor William de Amorim si Denis Alibec de la Astra Giurgiu. Cei doi vor ramane sub contract cu echipa de la Dunare, dupa ce oferta Stelei a fost refuzata.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )