Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preliminariile Ligii Campionilor: AS Trencin - Steaua Bucuresti 0-2 - Calificare rezolvata in mare masura

Hotnews Hotnews,
 Preliminariile Ligii Campionilor: AS Trencin - Steaua Bucuresti 0-2 - Calificare rezolvata in mare masura

Steaua Bucuresti a luat o optiune importanta pentru calificarea in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce a invins in deplasare campioana Slovaciei, AS Trencin, cu scorul de 2-0. Dupa o prima repriza in care slovacii au fost mai aproape de gol, Guilherme reusind sa respinga de pe linia portii, Steaua a reusit sa inscrie abia dupa intrarea lui Hamroun, aflat la debut. Acesta a scos mai intai lovitura libera din care Stanciu a deschis scorul, iar la cateva minute a marcat din centrarea lui Adi Popa. Mirel Radoi: Trebuia sa aratam alt fotbal in prima repriza. continuă pe Hotnews

Incidente violente in preliminariile Ligii Campionilor. 18 ultrasi au fost raniti in luptele stradale

Cel putin 18 persoane au fost ranite, dintre care trei se afla in stare grava, intr-o confruntare stradala violenta petrecuta intre fanii polonezi si cei bosniaci, inainte de meciul din preliminariile Ligii.

Brigada de arbitri din Spania la meciul Trencin - Steaua, din preliminariile LC

Meciul AS Trencin - Steaua, programat marti, la ora 21. 30, la Zilina, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigada din Spania, cu Alejandro Hernandez la centru,.

Live Text Trencin - Steaua: ora 21.30 in Liga Campionilor, turul al doilea preliminar

Steaua intalneste, marti, de la ora 21. 30, echipa slovaca AS Trencin in prima mansa a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Cele doua se vor duela pentru prima data in istoria lor.

Trencin-Steaua 0-2. Campioana Romaniei, ca si calificata

Formatia Steaua a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), echipa slovaca AS Trencin, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate Stanciu 63 si Hamroun.

Avancronica Trencin - Steaua: Surprizele pregatite de slovaci si obiectivul neanuntat al lui Radoi

Steaua debuteaza, marti, in noul sezon al Ligii Campionilor, urmand sa intalneasca, in prima mansa a turului al doilea preliminar, campioana Slovaciei, AS Trencin.

Echipa de start a Stelei pentru meciul cu Trencin

Steaua joaca astazi de la ora 21:30, in deplasarea, la Trencin, in Slovacia, la debutul in preliminariile Ligii Campionilor. Iata echipade start.

Steaua l-a transferat pe atacantul francez al formatiei CFR Cluj, Gregory Tade: Sportivul va avea drept de joc in meciul cu AS Trencin din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Gruparea FC Steaua l-a transferat, luni dimineata, pe atacantul francez al formatiei CFR Cluj, Gregory Tade, in varsta de 28 de ani, care va avea drept de joc in meciul cu AS Trencin din turul doi preliminar al.

Trencin-Steaua 0-2. Goluri Stanciu si Hamroun

Hamroun a marit scorul la 2-0, in favoarea SteleiMinutul 64 - Stanciu a inscris pentru Steaua Scorul la pauza a fost 0-0. Pentru Steaua, partida cu Trencin este a treia oficiala in noul sezon. Campioana Romaniei.

Un spaniol arbitreaza meciul Trencin-Steaua

Debutul echipei Steaua in actualul sezon al cupelor europene, contra slovacilor de la AS Trencin in turul 2 preliminar al Champions League, va fi arbitrat de o brigada din Spania.

Trencin - Steaua atrage reactii din tenisul mondial. Cred ca echipa voastra este mai buna

Igor Zelenay, locul 100 ATP la dublu, care a facut deplasarea la Constanta pentru meciul Romania - Slovacia din Cupa Davis, a spus ca este la curent cu meciul pe care echipa din orasul sau natal, Trencin, il are de disputat cu Steaua.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )