Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucigasul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv. Victima lui a avut o moarte cumplita

Antena3 Antena3,
Ucigasul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv. Victima lui a avut o moarte cumplita

Tribunalul Bucuresti l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Tiberiu Radu, principalul suspect in cazul femeii care a fost injunghiata, joi, intr-un magazin din Capitala, barbatul fiind acuzat de. continuă pe Antena3

Tribunalul Bucuresti: Ucigasul vanzatoarei din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv

Criminalul din magazinul de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti. Barbatul si-a recunoscut faptele in fata.

Barbatul acuzat de crima de pe Calea Victoriei din Capitala a fost arestat preventiv

Barbatul care si-a ucis fosta iubita intr-un magazin de pe Calea Victoriei a fost arestat preventiv, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea procurorilor, decizia putand fi contestata.

Ce a declarat primarul din Baia Mare dupa ce a fost arestat preventiv: in perioada asta altul mai important a fost rastignit

La iesirea din sala de judecata, primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat, miercuri noaptea, 27 aprilie, ca se astepta sa fie arestat preventiv.

Cazul femeii injunghiate mortal in Capitala: Suspectul a fost arestat preventiv

Tribunalul Bucuresti l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe Tiberiu Radu, principalul suspect in cazul femeii care a fost injunghiata, joi, intr-un magazin din Capitala, barbatul fiind acuzat de omor calificat, anunta Mediafax.

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, poate candida la alegerile locale, chiar daca a fost arestat preventiv

Arestul preventiv nu il impiedica pe primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, sa candideze pentru un nou mandat la alegerile locale din 5 iunie.

Crima din Calea Victoriei. Principalul suspect, ARESTAT preventiv

Barbatul acuzat ca a ucis o vanzatoare de la magazinul fostei nurori a fostului sef SRI, Virgil Magureanu, de pe Calea Victoriei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, vineri, de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Un pedofil care s-a filmat in timp ce abuza o fetita de sase ani si a pus inregistrarea pe internet a fost arestat

Un pedofil in varsta de 55 de ani care s-a filmat in timp ce viola o fetita de sase ani a fost arestat preventiv, ancheta in acest caz fiind inceputa dupa ce ofiteri FBI au sesizat anchetatorii DIICOT ca pe internet sunt mai multe materiale video cu un copil abuzat sexual de un barbat caruia ii spune Marian.

Crima pe Calea Victoriei

ACTUALIZARE 13:37 Criminalul de pe Calea Victoriei a fost prins Barbatul care a ucis vanzatoarea unui magazin de pe Calea Victoriei din Capitala a fost prins in urma cu putin timp, informeaza Antena3. *ACTUALIZARE 11:53 Principalul suspect al crimei este fostul iubit al victimei.

Crima de pe Calea Victoriei. Ministrul Justitiei: Violenta domestica ramane o problema pe care mult prea multi nu vor sa o vada. Guvernul cauta solutii

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a comentat, pe Facebook, intamplarea groaznica de joi, de pe Calea Victoriei, cand o femeie a murit dupa ce a fost injunghiata de 25 de ori de fostul iubit. Pruna sustine ca a cerut institutiilor pe care le conduce sa vina cu planuri pentru ca violenta domestica sa poata fi prevenita in Romania.

Crima pe Calea Victoriei

O vanzatoare a unui magazin de lux de pe Calea Victoriei din Capitala a fost ucisa in aceasta dimineata chiar in incinta magazinului. Echipe de prim-ajutor si politie merg deja spre locul crimei, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )