Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tricolor de 300 de metri a unit Romania cu Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Un tricolor de 300 de metri a unit Romania cu Republica Moldova

Un imens steag tricolor de 300 de metri a unit Romania cu Republica Moldova la podul peste Prut de la Sculeni. Evenimentul a fost avanpremiera unei Pod uman care se va forma la Prut pe 11 iulie si la care sunt asteptati sa participe toti cetatenii de pe ambele maluri ale raului. continuă pe Adevărul

Un steag tricolor de 300 de metri a unit Romania cu Republica Moldova la podul peste Prut de la Sculeni

Un imens steag tricolor de 300 de metri a unit Romania cu Republica Moldova la podul peste Prut de la Sculeni, in amintirea podurilor de flori din anii 90 si in avanpremiera unui pod uman ce se va forma pe 11 iulie si la care sunt asteptati sa participe toti cetatenii de pe ambele maluri ale raului.

Un steag tricolor imens a unit simbolic Republica Moldova de Romania

Un steag tricolor de 300 de metri a unit simbolic Republica Moldova de Romania la podul de peste Prut de la Sculeni, transmite Agerpres. Initiativa a apartinut Blocului Unitatii Nationale. Drapelul urias a.

Klaus Iohannis, la implinirea a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki: Rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania

Presedintele Kalus Iohannis a transmis joi, cu ocazia marcarii a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki, ca rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru.

14 iunie, ziua Z pentru Republica Moldova?

Alegerile locale care se vor desfasura peste aproximativ 10 zile, in Republica Moldova sunt vitale pentru continuarea drumului european si implicit a reformelor incepute cu succes dupa debarcarea lui Voronin in aprilie 2009 si inexistente in vremea cabinetului minoritar condus de Chirile Gaburici, un premier absent in treburile curente ale statului moldovean.

Ambasadorul SUA la Chisinau: Coruptia este problema nr. 1 in Republica Moldova / Rusia a aratat ca e capabila de o agresiune in Ucraina. R. Moldova are motive foarte bune sa fie preocupata

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chisinau James D. Pettit a declarat intr-un interviu acordat Jurnal TV ca principala problema din Republica Moldova ramane nivelul ridicat al coruptiei, aratand ca o solutionare ar trebui sa aiba in vedere nu doar mentalitatea ci si elaborarea unei structuri guvernamentale care ar putea face dificil sa fii corupt, informeaza jurnal. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )