Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trucuri care pot transforma si cel mai mare somnoros intr-o persoana matinala

Adevărul Adevărul,
Trucuri care pot transforma si cel mai mare somnoros intr-o persoana matinala

Dupa ce am trecut la ora de vara, trezitul de dimineata a devenit un cosmar pentru multi dintre noi. Conform specialistilor, aplicarea catorva reguli pot face din primele ore ale diminetii cel mai productiv moment al zieli. continuă pe Adevărul

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e.

Siegfried Muresan, despre semnalele unei noi crize: PSD si ALDE au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani

Guvernarea PSD-ALDE este aspru criticata de la Bruxelles. Europarlamentarul Siegfried Muresan sustine ca cele doua partide au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani, acesta fiind, in.

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania este aproape de exploatare. Rezervele de la Rovina valoreaza 5 miliarde de dolari

Campania Samax este foarte aproape de a obtine avizele necesare de incepere a exploatarii zacamintelor de aur si cupru din perimetrul Rovina, cele mai mari din Romania. De aici ar urma sa fie extrase peste 200 de tone de aur si 635. 000 de tone de cupru.

Gazonul, cel mai mare adversar al tricolorilor la meciul cu Suedia

Dincolo de duelul cu formatia scandinava, una dintre cele 32 de participante la Cupa Mondiala din vara acestui an, principala grija a tricolorilor la partida de marti seara va fi gazonul de la Craiova.

Surse: Thyssenkrupp isi va instraina cea mai mare divizie

Thyssenkrupp AG, cel mai mare grup siderurgic din Germania, va instraina, probabil, divizia de tranzactii cu materii prime, Materials Services, ca parte a unei revizuiri strategice a companiei, care va fi anuntata in luna mai, scrie cotidianul german Businesssideblatt, fara sa citeze sursa informatiei.

Liderii mondiali din industria IT isi dau intalnire in Romania la cel mai mare eveniment de profil de Europa de Est

Techsylvania, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate IT-ului in estul Europei, ajunge la cea de-a cincea editie. La editiile anterioare au fost prezenti manageri ai unor companii de top precum Facebook, NASA, Google, Ubuntu, Twitter, PayPal, Coca-Cola, SoundCloud sau Spotify, dar si investitori si fondatori de startup-uri.

Gala premiilor Gopo 2018 - Vlad Ivanov, desemnat cel mai bun actor ntr-un rol principal; Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita; Daniel Sandu, cel mai bun regizor

Vlad Ivanov, protagonistul filmului Un pas in urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat castigator al categoriei cel mai bun actor intr-un rol principal a premiilor Gopo, care sunt decernate marti, la Teatrul National din Bucuresti. Diana Cavaliotti a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Daniel Sandu cel mai bun regizor.

Topul zodiilor care au o INTELIGENTA PESTE MEDIE si cea mai mare rata de SUCCES pe plan profesional

Detin o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori, iar astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos. De asemenea, au si cea mai mare.

Topul zodiilor care au o inteligenta peste medie si cea mai mare rata de succes pe plan profesional

Au o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori. Astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos si au cea mai mare rata de succes pe plan profesional.

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie, considera Valentin Mavrodin, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )