Libnet.ro
UNICEF

21:01

Trump doar atinge tangential problema in plina criza covid-19, acuza Biden

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump doar atinge tangential problema in plina criza covid-19, acuza Biden

Candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane Joe Biden l-a acuzat pe rivalul sau, presedintele republican Donald Trump, de faptul ca doar atinge tangential problema, in plina criza covid-19, inaintea Conventiei republicane, relateaza AFP, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Joe Biden il acuza pe Donald Trump ca nu se ocupa de solutii in plina criza de COVID-19

Candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane Joe Biden l-a acuzat pe rivalul sau, presedintele republican Donald Trump, de faptul ca doar atinge tangential problema, in plina criza covid-19, inaintea Conventiei republicane.

Alegeri SUA 2020. Biden iese la atac impotriva lui Trump: critici pe tema gestionarii COVID-19. Cum raspunde sugestiei ca ar da semne de dementa

Candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane Joe Biden l-a acuzat pe rivalul sau, presedintele republican Donald Trump, de faptul ca doar atinge tangential problema, in plina criza COVIS-19, inaintea Conventiei republicane, relateaza AFP.

Pepe, super afacere in plina criza. Este unic in Romania. Cati bani face

Pandemia a afectat tot ce a prins in cale. Singurul care a fost ocolit, se pare, este Pepe, care face in continuare bani, desi afacerile ii sunt inchiriate ori scoase din functiune. Sunt oameni, si nu putini, care dau 100 de euro pe luna pentru a fi membri. Pepe, pe plus! Cantaretul si-a facut o .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )