Libnet.ro
UNICEF

16:30

Trump a iesit pe balconul Casei Albe in primul eveniment public dupa tratamentul anti-COVID. Ma simt minunat!

Antena3 Antena3,
Trump a iesit pe balconul Casei Albe in primul eveniment public dupa tratamentul anti-COVID. Ma simt minunat!

Presedintele SUA, Donald Trump, a aparut, sambata, la balconul Casei Albe in fata a cateva sute de sustinatori, in primul eveniment public de la infectarea sa cu COVID-19, pentru care a primit un tratament experimental intr-un spital militar. continuă pe Antena3

Trump le-a vorbit sustinatorilor sai de la balconul Casei Albe: Ma simt foarte bine

Presedintele american Donald Trump s-a adresat unui grup de sute de sustinatori ai sai, sambata, de la balconul Casei Albe, el spunand ca se simte foarte bine si ca noul coronavirus va fi eradicat in curand.

VIDEO Trump, la primul sau eveniment public de la iesirea din spital: Ma simt minunat Vaccinul va ajunge intr-un timp record

Presedintele SUA, Donald Trump, externat luni dupa o spitalizare de trei zile din cauza unei infectii cu coronavirus, a declarat sambata, in timpul unui eveniment public asemanator unui miting electoral de la Casa Alba, ca se simte bine. in fata unei multimi care striga inca patru ani, Trump, care nu purta o masca, a asigurat, de asemenea, ca coronavirusul va disparea, ca se afla in curs de disparitie, relateaza AFP.

SAMBATA: Trump va tine, la Casa Alba, primul eveniment cu public dupa spitalizare

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump, la primul eveniment cu public dupa spitalizare. Luni va participa la un miting in Florida

Presedintele american, Donald Trump, va tine sambata la Casa Alba primul sau eveniment cu public dupa testul pozitiv la COVID-19 saptamana trecuta, a afirmat vineri un oficial cu rang inalt, scrie AFP. Luni, presedintele candidat va tine in Florida primul sau miting electoral .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )