Libnet.ro
UNICEF

16:15

Trump minimizeaza efectele uraganului din Puerto Rico

România Liberă România Liberă,
Trump minimizeaza efectele uraganului din Puerto Rico

Presedintele SUA Donald Trump minimizeaza efectele uraganului Maria. El le-a spus, marti, oficialilor din Puerto Rico ca ar trebui sa fie mandri deoarece nu au pierdut mii de vieti, facand o comparatie cu pagubele produse de uraganul Katrina, pe care l-a numit o adevarata catastrofa. continuă pe România Liberă

Trump compara numarul mortilor din Puerto Rico cu cel lasat de uraganul Katrina. 16 oameni versus mii/ Detest sa iti spun asta, Puerto Rico, dar tu ne destabilizezi bugetul

Presedintele SUA Donald Trump le-a spus, marti, oficialilor din Puerto Rico ca ar trebui sa fie mandri deoarece nu au pierdut mii de vieti, facand o comparatie cu pagubele produse de uraganul Katrina, pe care l-a numit o adevarata catastrofa, potrivit BBC. Detest sa iti spun asta, Puerto Rico, dar tu ne destabilizezi bugetul, a declarat Trump care s-a abatut de la discursul sau si a intrebat cati oameni au murit in Puerto Rico din cauza furtunii.

Reactie halucinanta a lui Trump, dupa dezastrul lasat de uraganul Maria: Detest sa iti spun asta, Puerto Rico, dar tu ne destabilizezi bugetul!

Reactie halucinanta a presedintelui american Donald Trump fata de tragedia prin care trec locuitorii din Puerto Rico. Ajuns pe insula devastata de uraganul Maria, acesta a minimizat situatia, ba chiar le-a.

Donald Trump va vizita Puerto Rico, insula distrusa de uraganul Maria si Las Vegas unde a avut loc cel mai grav atac armat din isroria moderna a SUA

Presedintele Donald Trump se pregateste sa viziteze scenele a doua mari tragedii: Puerto Rico, insula distrusa de uraganul Maria, si Las Vegas, orasul unde luni a avut loc cel mai grav atac cu arma din istoria moderna a Statelor Unite.

Donald Trump va vizita Puerto Rico, insula distrusa de uraganul Maria, si Las Vegas, unde a avut loc cel mai grav atac armat din istoria moderna a SUA

Presedintele Donald Trump se pregateste sa viziteze scenele a doua mari tragedii: Puerto Rico, insula distrusa de uraganul Maria, si Las Vegas, orasul unde luni a avut loc cel mai grav atac cu arma din istoria moderna a Statelor Unite.

Atac la adresa lui Donald Trump: Vei merge direct in Iad. Nu vei sta deloc la coada

Critici dure la adresa lui Donald Trump. Presedintele american a publicat numeroase mesaje pe Twitter prin care ii critica pe oamenii din Puerto Rico, insula devastata de uraganul Maria. Cel mai virulent.

Reactia lui Donald Trump, despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Presedintele SUA, Donald Trump a declarat intr-o conferinta de presa, ca autorul atacului din Las Vegas era un individ foarte, foarte bolnav,potrivit mediafax. De asemenea, presedintele.

Donald Trump despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Autorul atacului din Las Vegas era un individ foarte bolnav, un dement, a declarat presedintele Donald Trump.

Donald Trump despre atacul armat din Las Vegas: Reprezinta raul absolut

Atacul armat din Las Vegas, soldat cu 58 de morti si 515 raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, reprezinta raul absolut, a afirmat luni presedintele american Donald Trump, el subliniind ca aceasta drama readuce in atentie problema vanzarii de arme de foc in SUA, relateaza AFP.

Primul mesaj al lui Donald Trump, dupa atacul armat din Las Vegas

Presedintele Statelor Unite ale Americii a avut prima reactie in urma atacului armat din Las Vegas, in timpul unui concert de muzica conuntry. Donald Trump transmite condoleante victimelor atentatului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )