Libnet.ro
UNICEF

11:15

Trump: Noile sanctiuni ONU sunt nimic fata de ce trebuie facut impotriva Coreei de Nord

România Liberă România Liberă,
Trump: Noile sanctiuni ONU sunt nimic fata de ce trebuie facut impotriva Coreei de Nord

Presedintele Donald Trump a avertizat, marti, ca ultima serie de sanctiuni ONU asupra regimului comunist din Coreea de Nord reprezinta un pas mic, adica nimic fata de ce ar trebui facut in mod real pentru a elimina riscul nuclear reprezentat de Phenian. continuă pe România Liberă

Trump: Noile sanctiuni ONU sunt un pas mic, nimic pe langa ce va trebui facut in cazul Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat marti ca cea mai recenta runda de sanctiuni ONU vizand Coreea de Nord reprezinta numai un pas mic, nimic pe langa ce va trebui facut in cazul programului nuclear al tarii, relateaza Reuters.

Donald Trump, amenintari la adresa Coreei de Nord: Sanctiunile impuse ONU sunt nimic pe langa ce ar trebui sa se intample

Organizatia Natiunilor Unite ONU) a impus luni mai multe sanctiuni la adresa Coreei de Nord ca urmare a efectuarii de catre regimului lui Kim Jong Un a unui test nuclear la inceptul lunii.

Donald Trump: Sanctiunile impuse Coreei de Nord sunt nimic comparativ cu ce ar trebui sa se intample

Presedintele american Donald Trump a afirmar, marti, ca recentele sanctiuni economice pentru Coreea de Nord, votate luni seara de Consiliul de Securitate al ONU, sunt nimic comparativ cu ce ar trebui sa se intample, potrivit Reuters.

Donald Trump indica actiuni extreme fata de Coreea de Nord

Noile sanctiuni adoptate de ONU impotriva Coreei de Nord sunt nimic fata de ceea ce trebuie sa se intample pana la urma, a apreciat marti presedintele Statelor Unite, Donald Tr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )