Libnet.ro
UNICEF

15:15

Trump, sanctiuni pentru tarile care nu-si primesc cetatenii

România Liberă România Liberă,
Trump, sanctiuni pentru tarile care nu-si primesc cetatenii

Administratia SUA ar putea impune sanctiuni privind vizele tarilor care refuza sau care amana nejust. continuă pe România Liberă

Citu: Informatiile privind pierderea esalonarii pentru societatile care nu-si platesc datoriile catre stat sunt false

Informatiile aparute in spatiul public cu privire la deciziile emise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala privind pierderea esalonarii pentru societatile care nu isi platesc datoriile catre stat pe perioada starii de urgenta sunt false, a scris, vineri seara ministrul Finantelor, Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

CORONAVIRUS |Tarile care relaxeaza masurile impuse de starea de urgenta. Unde se reiau activitatile

Unele tari dau semne ca rata infectarilor cu coronavirus intra pe o panta descendenta, populatia intrezarind o raza de speranta. in acest context, cateva tari se pregatesc usor pentru iesirea din.

Klaus Iohannis, mesaj pentru credinciosii care sarbatoresc Pastele, dar si pentru cei care sarbatoresc Floriile. Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj credinciosilor care sarbatoresc Pastele Catolic in aceasta duminica, dar si celor ortodocsi sau ai altor culte care vor sarbatori Floriile.

Ministrul Finantelor, indicatii pentru romanii care sunt refuzati de banci pentru amanarea platii ratelor

Florin Citu, a prezentat pe Facebook, normele MFP, in cazul in care romanii sunt refuzati de catre o institutie financiar-bancara privind amanarea platii ratelor.

GRUPUL EDUCATIONAL ELVETIAN WINSEDSWISS: Cursuri online pentru romanii care lucreaza in hoteluri si restaurante, certificatele de absolvire fiind recunoscute de industria ospitalitatii

Grupul educational elvetian winsedswiss, cu filiale in Romania, Elvetia si Serbia, al carui obiectiv principal il reprezinta oferirea oportunitatilor de invatare pe tot parcursul vietii, prin derularea de cursuri de scurta si lunga durata, in domeniul ospitalitatii si al serviciilor conexe, informeaza printr-un comunicat remis Redactiei de lansarea de traininguri online dedicate managerilor si angajatilor din aceasta industrie, puternic afectata de pandemia de coronavirus care a dus la scaderea drastica a veniturilor si la un procentaj mare de persoane intrate in somaj tehnic.

Elefant.ro lanseaza un marketplace pentru antreprenorii care vor sa vanda online

Elefant. ro lanseaza solutia Elefant Marketplace, un instrument prin care atat micile companii cu profil comercial, cat si retailerii mai mari, se pot alatura ca parteneri pentru a beneficia de platforma online si serviciile de logistica ale companiei.

Digisport: Ce fel de probleme pot aparea pe viitor pentru cei care au avut coronavirus. Avertismentul unui medic italian

Pandemia de COVID-19 a dus la intreruperea tuturor marilor competitii, insa se pare ca noul coronavirus poate reprezenta o amenintare serioasa pentru toti sportivii, chiar daca acestia au reusit sa invinga boala.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MARTIE - 6 APRILIE Recuperare furtunoasa pentru Nuclearelectrica, care marcheaza un salt de 10,8%

Impulsionate de dividendul generos propus de conducere actionarilor pentru AGA din 27 aprilie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au continuat recuperarea furtunoasa a deprecierii suferite la mijlocul lunii martie, actiunile emitentului urcand cu 10,83% in perioada 30 martie - 6 aprilie, in raport cu moneda euro, prefigurandu-se astfel a fi primele titlurile importante de la bursa locala care revin la nivelurile pre-Covid-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )