Libnet.ro
UNICEF

09:15

Trump spune ca ntlnirea cu Putin a fost si mai buna dect summitul NATO

Hotnews Hotnews,
 Trump spune ca ntlnirea cu Putin a fost si mai buna dect summitul NATO

Presedintele american Donald Trump sustine ca intalnirea cu Vladimir Putin, care a avut loc luni, la Helsinki, a fost si mai buna decat summitul NATO de saptamana trecuta, el acuzand presa de relatari distorsionate. continuă pe Hotnews

Donald Trump, dupa intalnirea cu Putin: A fost si mai buna decat cea cu NATO

Presedintele american Donald Trump a elogiat, marti, intalnirea sa din ajun de la Helsinki cu presedintele rus, Vladimir Putin, incercand totodata sa discrediteze perceptia larg raspandita ca ziua.

Serena Williams dupa nfrngerea de la Wimbledon: Kerber a fost mai buna. Aceste doua saptamni mi-au aratat ca pot cstiga din nou un Grand Slam

Invinsa de Angelique Kerber in finala de la Wimbledon, Serena Williams a laudat evolutia adversarei sale, precizand ca nemtoaica a fost jucatoarea mai buna. Castigatoare de sapte ori pe iarba londoneza, Serena Williams a declarat ca poate castiga din nou un trofeu de Grand Slam: Aceste doua saptamani mi-au aratat ca pot fi din nou competitiva si pot castiga din nou un Grand Slam.

Aproape doua treimi dintre germani l considera pe Trump o amenintare mai mare dect Putin

Aproape doua treimi dintre germani il considera pe presedintele american Donald Trump o amenintare mai mare la pacea lumii decat presedintele rus Vladimir Putin, releva un sondaj publicat duminica, scrieAgerprescitand dpa.

Roger Stone, fostul consilier al lui Trump, spune ca probabil el este americanul citat n dosarul n care 12 agenti ai serviciilor secrete ruse au fost inculpati n SUA pentru ingerinte n alegerile prezidentiale din 2016

Fostul consilier de campanie al lui Donald Trump, Roger Stone, a admis ca el este probabil asociatul presedintelui SUA despre care anchetatorii spun ca ar fi avut contact frecvent cu agentii secreti rusi, in dosarul ingerintei Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, relateazaThe Guardian. Asta dupa ce Departamentul american al Justitiei a inculpat, vineri, 12 agenti ai serviciilorde informatii ruse suspectati de atacuri cibernetice comise in timpul scrutinului prezidential desfasurat in Statele Unite in 2016.

Donald Trump spune ca va candida la alegerile din 2020: Nu vad pe nimeni sa ma invinga

Presedintele american Donald Trump a declarat ca intentioneaza sa candideze la alegerile din 2020. intrebat de jurnalistul Piers Morgan daca va candida in 2020, Trump a raspuns: Categoric intentionez. Se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )