Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tsipras a fost chestionat de Vladimir Putin in problema refugiatilor

Antena3 Antena3,
Tsipras a fost chestionat de Vladimir Putin in problema refugiatilor

Tsipras a fost chestionat de Vladimir Putin in problema refugiatilor. continuă pe Antena3

Alexis Tsipras si Vladmir Putin au discutat telefonic despre perspectiva intaririi relatiilor bilaterale si problema refugiatilor

Premierul grec, Alexis Tsipras, si presedintele Rus, Vladimir Putin, au avut vineri o convorbire telefonica in cadrul careia au discutat despre perspectiva intaririi relatiilor bilaterale, informeaza AFP,.

Vladimir Putin l-a sunat pe Elton John. Kremlinul: NU a fost o farsa

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a sunat pe starul pop britanic Elton John, dupa ce cantaretul a fost tinta unei farse, organizata de doi umoristi rusi, care l-au convins pe artist ca a fost sunat de liderul rus.

Vladimir Putin spune ca titlul de tar pe care americanii i l-au dat nu i se potriveste (VIDEO)

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu i se potriveste denumirea de tar, titlul monarhilor Rusiei inaintea revolutiei bolsevice, pe care americanii i-au dat-o, in cadrul unui interviu acordat.

Vladimir Putin l-a contactat telefonic pe Elton John si i-a propus o intrevedere oficiala

Presedintele rus Vladimir Putin l-a contactat telefonic pe cantaretul Elton John si i-a propus o intrevedere oficiala, a anuntat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant de la Kremlin, citat de BBC.

Kremlin: Vladimir Putin si Barack Obama vor avea o intalnire, luni, la New York

Presedintele rus Vladimir Putin va avea luni, la New York, o intalnire cu omologul sau american Barack Obama, cu ocazia participarii liderului rus la Adunarea Generala a ONU, a anuntat joi purtatorul de cuvant.

VIDEO Una dintre cele mai mari moschei din Rusia, inaugurata la Moscova. Vladimir Putin a laudat Islamul umanist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a inaugurat, miercuri, la Moscova, o moschee cu o capacitate de 10. 000 de locuri, constructie pe care a caracterizat-o ca fiind cea mai mare din Europa, in prezenta omologului sau palestinian Mahmoud Abbas si a presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Cu aceasta ocazie, presedintele rus a laudat virtutile umaniste ale Islamului, transmite AFP.

Vladimir Putin inaugureaza miercuri cea mai mare moschee din Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin va inaugura miercuri cea mai mare moschee din Moscova. Alaturi de el, la ceremonie, va participa si presedintele Turciei, Recep Erdogan, potrivit digi24. ro. Moschee va fi una dintre.

Presedintele rus, Vladimir Putin: Economia Rusiei se afla intr-o situatie dificila, dar nu critica

Economia rusa se afla intr-o situatie dificila, dar nu critica, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, scrie agentia de presa TASS. Stim cu totii ca situatia in economie este dificila, dar .

Vladimir Putin: Economia rusa se afla intr-o situatie dificila, dar nu critica

Economia rusa se afla intr-o situatie dificila, dar nu critica, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, potrivit agentiei de presa TASS, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )