Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tudorel Toader, dupa OUG pe legile Justitiei: Nu au fost presiuni externe. Poate nici interne

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, dupa OUG pe legile Justitiei: Nu au fost presiuni externe. Poate nici interne

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu a existat o presiune externa pentru emiterea ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, pr. continuă pe Antena3

Tensiuni in coalitia PSD-ALDE. Serban Nicolae, atac la Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta pe legile Justitiei anuleaza toata munca din Parlament

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat duminica, pentru Mediafax, despre textul Ordonantei deurgenta pe legile justitiei, ca prevederea legata de raspunderea magistratilor este o bataie de joc, dar si ca sunt alte probleme ale actului normativ, recomandand ca Guvernul sa sa respinga ordonanta.

Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

Ziua Z. Guvernul adopta OUG pe Legile Justitiei. Augustin Lazar: Va afecta dosarul violentelor din 10 august

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat luni dimineata Ordonanta privind legile justitiei, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare. Guvernul este asteptat astazi sa adopte Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

Ordonanta pe legile justitiei a fost adoptata. Toader: Se incheie dezbaterea pe Legile Justitei

Guvernul a adoptat astazi Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat, luni dimineata actul normativ, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

OUG pe legile Justitiei va fi adoptata luni dimineata de Guvern. Dancila pleaca apoi in Turcia, pentru o intalnire cu Erdogan

Guvernul se va reuni luni dimineata, de la ora 9. 00, intr-o sedinta extraordinara, pentru a adopta o ordonanta de urgenta care sa puna in acord Legile Justitiei cu solicitarile Comisiei de la Venetia. OUG a fost anuntata de Tudorel Toader imediat dupa intalnirea de la Bruxelles cu liderii europeni. Teoretic, Ordonanta n-ar trebui sa prevada amnistie sau gratiere. Dupa sedinta de guvern de luni, Viorica Dancila va pleca intr-o vizita in Orient.

OUG pe legile Justitiei va fi adoptata luni dimineata de Guvern. Viorica Dancila pleaca apoi in Turcia, pentru o intalnire cu Erdogan

Guvernul se va reuni luni dimineata, de la ora 9. 00, intr-o sedinta extraordinara, pentru a adopta o ordonanta de urgenta care sa puna in acord Legile Justitiei cu solicitarile Comisiei de la Venetia. OUG a fost anuntata de Tudorel Toader imediat dupa intalnirea de la Bruxelles cu liderii europeni.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )