Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tudorel Toader, intalnire cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, intalnire cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca se va intalni joi, de la ora 15. 00, la Strasbourg, din nou cu reprezentantii Comisiei de la Venetia. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri,. continuă pe Antena3

Tudorel Toader se ntlneste joi, la Strasbourg, din nou, cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca se va intalni joi, de la ora 15. 00, la Strasbourg, din nou cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, potrivit Mediafax.

Tudorel Toader, ntrebat de ce nu a luat n seama recomandarea Comisiei de la Venetia: Legea poate fi modificata pe parcurs

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, intrebat de ce nu a luat in considerare opinia Comisiei de la Venetia in adoptarea OUG pentru operationalizarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, ca orice lege poate fi modificata pe parcurs, relateaza Mediafax.

Tudorel Toader, anunt crucial pentru Justitie

Ministrul Tudorel Toader a anuntat miercuri, dupa sedinta de Guvern, adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind infiintarea sectiei de anchetare a magistratilor. in curs de actualizare .

Tudorel Toader anunta ca nu participa la intalnirea cu procurorii sefi din Ministerul Public, urmand a merge la sedinta de Guvern

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca nu participa la intalnirea cu procurorii sefi din Ministerul Public, desi initial conformase prezenta, intrucat a fost convocat la sedinta de Guvern. intalnirea cu procurorii a inceput la ora 10. 00 la Parchetul General, iar sedinta de Guvern va avea loc la ora 15. De asemenea, Toader anunta ca se va deplasa la sediul Comisiei de la Venetia.

Ministrul Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: A asculta are multe semnificatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, luni, la declaratia presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, care a spus sambata ca relatia cu ministrul Justitiei decurge foarte bine. Eu.

Tudorel Toader, despre protocoale Ministerul Justitiei-SRI: Nu am reusit sa ma uit pentru ca am avut alte urgente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu a avut timp sa verifice ce este cu cele doua protocoale incheiate intre ministerul Justitiei si SRI, dar ca in general nu are o problema cu toate protocoalele, ci doar cu acele intelegeri care afecteaza procesul de justitie, scrie Mediafax.

UPDATE Tudorel Toader nu se mai ntlneste astazi cu toti procurorii cu functii de conducere

Tudorel Toader, urma sa se intalneasca, miercuri, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cu toti procurorii care detin functii de conducere in parchetele din Romania, dar ministrul a anuntat ca nu mai poate participa la intalnire.

Tudorel Toader anunta declasificarea protocoalelor de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei anunta ca dupa ce va fi informat privind protocoalele dintre institutia pe care o conduce si SRI va demara desecretizarea acestuia, cerand sa nu se confunde activitatea ministerului cu cea a .

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a zis ca el il roaga si ministru asculta: Are multe semnificatii

Tudorel Toader a dat-o la intors dupa ce Liviu Dragnea a afirmat sambata ca relatia cu ministrul Justitiei se face pe modelul: Eu il rog si el asculta. Toader a afirmat ca situatia nu este la modul.

Tudorel Toader: Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei de ancheta a magistratilor, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca in sedinta de Guvern s-a adoptat OUG pentru infiintarea sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )