Libnet.ro
UNICEF

22:16

Tudorel Toader: Nu va fi niciun prag pentru pedepsirea abuzului in serviciu. Judecatorul va decide

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader: Nu va fi niciun prag pentru pedepsirea abuzului in serviciu. Judecatorul va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni seara, ca marti va pune in dezbatere publica proiectul de lege prin care va fi definita infractiunea de abuz in serviciu in raport cu decizia de anul trecut a Curtii Constitutionale, precizand ca nu va impune un prag valoric, ci judecatorul va decide daca-l va pedepsi pentru abuz in serviciu pe cel trimis in judecata. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu voi impune niciun prag pentru pedepsirea abuzului in serviciu. Judecatorul va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la postul de televiziune Antena 3, ca marti va pune in dezbatere publica proiectul de lege prin care va fi definita infractiunea de abuz in serviciu in raport cu decizia de anul trecut a Curtii Constitutionale.

Tudorel Toader, despre doctoratul Codrutei Kovesi: Va voi dezamagi spunandu-va ca isi merita doctoratul

Ministrul Justitie a declarat luni seara, la Antena, ca docotratul Codrutei Kovesi este luat corect, iar cei 4% din lucrare considerati plagiat intra in limita de eroare a analizei. Chiar am teza, am rasfoit-o din nou cand au aparut discutiile. Este o teza consistenta, in care se studiaza specificul criminalitatii organizate din Romania. Am cugetul deplin impacat ca am contribuit la oferirea titlului de doctor, a declarat Toader. UPDATE Detalii de atmosfera, discutiile de dupa emisiune: Suparare si frustare in randul jurnalistilor postului si o incercare nereusita de a masca totul cu ironie. Tudorel Toader i-a dezamagit de mai multe ori pe antenisti: 1. Doctoratul lui Kovesi 2. Nu va pune limita la abuzul in serviciu 3. Le-a explicat ca televiziunile si presa trebuie sa respecte dreptul la intimitate al persoanelor si sa informeze corect.

Tudorel Toader explica decizia de a nu cere revocarea lui Kovesi si Lazar: Niciodata nu s-a recurs la alte pedepse, altele decat remediile pentru a se preveni pe viitor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat luni seara decizia de nu cere revocarea din functia a procurorul general Augustin Lazar si sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in ciuda raportului extrem de.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Voi dispune un audit extern la Parchetul general, DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism DIICOT), pentru a analiza activitatea procurorilor.

Tudorel Toader anunta ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, DNA si DIICOT, pentru a analiza activitatea procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, Directia Nationala Anticoruptie si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism, pentru a analiza activitatea procurorilor.

Tudorel Toader anunta ca va dispune un audit extern la Ministerul Public, DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca va dispune un audit extern la Ministerul Public, Directia Nationala Anticoruptie si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pentru a analiza activitatea procurorilor.

Tudorel Toader: Voi dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism DIICOT), pentru a analiza activitatea procurorilor.

Sorin Grindeanu, despre posibilitatea ca ministrul Justitiei sa dea explicatii in coalitia de guvernare, privind decizia de a nu-i revoca pe Kovesi si Lazar: Nu cred ca Tudorel Toader are o problema sa mearga sa explice concluziile evaluarii

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni dimineata, ca nu considera ca va fi o problema pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa explice in fata comisiei de guvernare concluziile evaluarii activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar.

Sedinta de urgenta la PSD pentru a se decide soarta ministrului Tudorel Toader

Comitetul Executiv al PSD urmeaza sa discute, joi, la Sinaia, situatia ministrului justitiei Tudorel Toader. Presedintii organizatiilor judetene, mebrii Biroului Permanent, dar si liderii de grup se vor reuni &i.

Judecatorul Cristi Danilet explica, la RFI, de ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu avea cum sa propuna revocarea lui Lazar si Kovesi. Care este procedura pentru revocarea sefei DNA si a procurorului general

Judecatorul Cristi Danilet a declarat, la Radio France International RFI), ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu ar fi putut sa ii demita pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si procurorul general Augustin Lazar, in urma unei evaluari, ci numai in urma unui control efectuat de o echipa de procurori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )