Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tudose, despre conferinta de presa sustinuta singur la Bruxelles: Nu stiu cine mai trebuia sa fie cu mine

Adevărul Adevărul,
Tudose, despre conferinta de presa sustinuta singur la Bruxelles: Nu stiu cine mai trebuia sa fie cu mine

Premierul Mihai Tudose a comentat, luni, criticile primite pentru faptul ca a sustinut conferinta de presa de la Bruxelles singur, fara alti lideri ai UE cu care s-a intalnit in timpul vizitei sale, spunand ca nu stie cine ar mai fi trebuit sa fie cu el in acel moment, in afara de jurnalisti. continuă pe Adevărul

Tudose, despre impozitarea Bisericii: Demiterea lui Teodorovici este punctul meu de vedere

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, in legatura cu ideea impozitarii Bisericii, avansata de fostul sau consilier Eugen Teodorovici, ca demiterea acestuia reprezinta punctul sau de vedere in.

Premierul Tudose, despre taxa de solidaritate: Inca se lucreaza, se fac simulari

Premierul Mihai Tudose a declarat ca inca se fac simulari pentru a se vedea care este impactul introducerii unei taxe de solidaritate pe veniturile mari, care ar viza, daca va deveni realitate, persoanele fizice si nu persoanele juridice.

Liderii coalitiei PSD-ALDE discuta luni cu premierul Tudose despre impozitul pe cifra de afaceri si rectificarea bugetara

Liderii coalitiei PSD-ALDE se intalnesc luni, la Parlament, la ora 12:00, cu premierul Mihai Tudose, pentru evaluarea saptamanala a activitatii Executivului, pe agenda discutiilor fiind si subiectul impozitului pe cifra de afaceri, dupa declaratii contradictorii ale prim-ministrului si sefului PSD, dar si cel al apropiatei rectificari bugetare, scrie News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )