Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tudose: Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri. Este premiantul Europei

Antena3 Antena3,
Tudose: Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri. Este premiantul Europei

Premierul Mihai Tudose l-a laudat, luni, la Antena 3, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Potrivit premierului, in mandatul lui Petre Daea au fost absorbite fonduri europene, iar subventiile au fost. continuă pe Antena3

Petre Daea l-a scos din minti pe Mihai Tudose

Rezultatele analizelor privind dublul standard, efectuate la unele alimente si prezentate, miercuri, de ministrul agriculturii Petre Daea a ridicat o serie de semne de intrebare, indignand atat presa, cat si pe reprezentantii asociatiilor pentru consumatori si determinandu-l chiar pe seful Guvernului Mihai Tudose sa ceara explicatii pe subiect.

Petre Daea has exasperated Mihai Tudose

The results of the tests concerning the double standard, conducted on some of the foods and presented on Wednesday by agriculture minister Petre Daea has raised a series of questions, angering both the press and the representatives of consumer associations and leading even PM Mihai Tudose to ask for explanations on the issue.

Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern. Petre Daea loveste din nou cu pasiunea sa pentru oi

Desi a fost ironizat in sedinta de guvern din 13 iulie de premierul Mihai Tudose pentru declaratii sale repetate despre oi care l-au facut viral pe internet, Petre Daea nu se lasa. Prezent la Festivalul.

Petre Daea, catre ciobani:Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern / Bunicul meu imi spunea urmatorul lucru: copile, lana e gaj pentru banca

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a spus duminica ciobanilor stransi la un festival in comuna Jina, judetul Sibiu, ca a invatat de la bunicul sau despre valoarea lanii, care era pusa si acceptata in trecut drept gaj pentru imprumuturile bancare, informeaza Agerpres.

Petre Daea o comite din nou: Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat duminica un nou recital, de aceasta data in fata ciobanilor stransi la un festival in comuna Jina, judetul Sibiu .

Pictura lui Cristian Sida, unul din cei mai bine cotati artisti vizuali, la Aubusson, capitala tapiseriei mondiale din Franta

Opera monumentala a unuia dintre cei mai bine cotati artisti vizuali romani contemporani, timisoreanul Cristian Sida, va decora o institutie din Aubusson, localitate considerata capitala tapiseriei mondiale in Franta. Lucrarea lui Cristian Sida, realizata in tehnica mixta acopera unul din peretii exteriori ai Oficiului de turism din localitatea franceza amintita avand 4 x 2,4 metri.

Pictura lui Cristian Sida, unul dintre cei mai bine cotati artisti vizuali, la Aubusson, capitala tapiseriei mondiale din Franta

Opera monumentala a unuia dintre cei mai bine cotati artisti vizuali romani contemporani, timisoreanul Cristian Sida, va decora o institutie din Aubusson, localitate considerata capitala tapiseriei mondiale in Franta. Lucrarea lui Cristian Sida realizata in tehnica mixta acopera unul dintre peretii exteriori ai Oficiului de turism din localitatea franceza amintita, avand 4 x 2,4 metri.

Doua castele din Romania, printre cele mai frumoase din lume

Publicatia Chatelaine a intocmit un clasament al celor mai frumoase castele din lume, iar doua dintre acestea se afla pe teritoriul Romaniei. Pe primul loc se afla un castel din Franta, Usse.

Donald Trump a schimbat unul dintre cei mai importanti membri ai cabinetului sau

Donald Trump a anuntat ca John F. Kelly, fostul sef al Homeland Security, este noul sef de cabinet al administratiei prezidentiale. Reince Priebus, cel care a ocupat functia din ianuarie, a devenit astfel.

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )