Libnet.ro
UNICEF

13:15

Turcan: Nu cred ca vom inchide scolile la nivel national. Ce spune despre procesiunile religioase

Adevărul Adevărul,
Turcan: Nu cred ca vom inchide scolile la nivel national. Ce spune despre procesiunile religioase

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca autoritatile nu iau in calcul o introducere a scolilor la nivel national in scenariul rosu, in situatia unei cresteri a numarului de imbolnaviri de COVID-19, decizii de acest fel urmand a fi luate la nivel local, in functie de situatia din fiecare regiune. continuă pe Adevărul

562 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Iasi, singurul judet cu peste 100 de imbolnaviri nou depistate. Cum arata situatia la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, 1. 591 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national. Potrivit autoritatilor, Capitala a contabilizat 562 de imbolnaviri nou confirmate. Din acest punct de.

Surse: Conducerea PNL a aprobat protocolul de colaborare cu PMP la nivel national

Biroul Executiv al PNL a votat protocolul de colaborare cu PMP la nivel national, au precizat surse liberale. Ludovic Orban a intrat online la sedinta, acesta fiind in autizolare impusa dupa ce a interactionat cu o persoana depistata pozitiv cu coronavirus.

Raluca Turcan: in ceea ce priveste extinderea purtarii mastii in proximitatea scolilor cu titlu obligatoriu, poate sa fie o discutie la nivel national. Nu putem discuta acum de restrictii la nivel economic (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a subliniat, luni, ca nu putem discuta in momentul de fata de restrictii la nivel economic, dar a precizat ca va avea loc atat o sedinta de Guvern, cat si o reuniune a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )