Libnet.ro
UNICEF

10:16

Turcia: Cel putin 30 de morti si 100 de raniti intr-un atac la o nunta in Gaziantep, atribuit de Erdogan Statului Islamic

Adevărul Adevărul,
Turcia: Cel putin 30 de morti si 100 de raniti intr-un atac la o nunta in Gaziantep, atribuit de Erdogan Statului Islamic

Cel putin 30 de persoane au fost ucise, iar alte aproape 100 au fost ranite sambata seara la Gaziantep, un oras din sud-estul Turciei, in apropiere de frontiera cu Siria, intr-un atac despre care presedintele Recep Tayyip Erdogan afirma ca a fost probabil comis de gruparea Statul Islamic, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Turcia: Cel putin 50 de morti intr-un atac la o nunta in Gaziantep, atribuit de Erdogan Statului Islamic

Cel putin 50 de persoane au fost ucise intr-un atac comis sambata la Gaziantep, in sud-estul Turciei, a anuntat duminica guvernatorul provinciei, relateaza AFP si The Associated Press.

Explozie la o nunta. Cel putin 30 de morti si 94 de raniti

Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite, sambata seara, intr-o explozie produsa la o nunta in Gaziantep, in sudul Turciei, aproape de frontiera siriana, transmit agentiile internationale de presa, care citeaza un bilant in crestere difuzat de biroul guvernatorului local.

Cel putin trei morti si 40 de raniti intr-un atac cu masina-capcana din estul Turciei

Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti ieri seara in explozia unei masini-capcana in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, in apropierea frontierei cu Iranul, informeaza postul de stat TRT, citandu-l pe guvernatorul local, transmite Reuters.

UPDATE: Bilantul atentatelor din Turcia creste. Cel putin 14 morti si 220 de raniti

Cel putin trei persoane au decedat, iar alte 40 au fost ranite in urma unui atentat cu vehicul-capcana in apropierea unei sectii de politie din provincia Van, in estul Turciei, a declarat.

Explozie la o nunta, in sudul Turciei: Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite (FOTO, VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost ranite intr-o explozie care s-a produs la o nunta in sudul Turciei, la Gaziantep, localitate situata la aproximativ 95 km de orasul sirian Alep,.

Al doilea atentat terorist in Turcia, in doar cateva ore. Cel putin sase morti si peste 200 de raniti

Cel putin trei persoane au decedat, iar alte 40 au fost ranite in urma unui atentat cu vehicul-capcana in apropierea unei sectii de politie din provincia Van, in estul Turciei, a declarat.

Turcia: Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti in explozia unei masini-capcana

Nou atac in Turcia. O masina-capcana a explodat in apropierea unui post de politie. Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti, informeaza Reuters. Atacul s-a produs in provincia.

VIDEO Exploziela o nunta din orasul Gaziantep, soldata cu cel putin 27 morti si 94 de raniti. Oficialii turci spun ca a fost un atac sinucigas cu bomba, probabil al Statului Islamic

Cel putin 27 de oameni au fost ucisi si 94 raniti sambata noapte la o nunta din orasul turc gaziantep, autoritatile spunand ca este vorba de o explozie provocata de un kamikaze, probabil militant al Statului Islamic.

Atentat sinucigas la o nunta din Turcia. Cel putin opt morti si 60 de raniti, in urma exploziei

Mai multe persoane au fost ranite, sambata seara, intr-o explozie la o nunta in Gaziantep, in sudul Turciei, aproape de frontiera siriana, transmit agentiile internationale de presa. q.

VIDEO UPDATEAtac sinucigas cu bomba la o nunta kurda din Gaziantep, soldat cu cel putin 50 morti. Autoritatile suspecteaza Statul Islamic

Mai multe zeci de oameni au fost ucisi iar circa 100 raniti sambata noapte, la o nunta din orasul turc gaziantep, autoritatile spunand ca este vorba de o explozie provocata de un kamikaze, probabil militant al Statului Islamic. 10 Numarul celor morti a ajuns la 50, potrivit informatiilor de la biroul guvernatorului local.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )