Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel putin trei morti si 40 de raniti intr-un atac cu masina-capcana din estul Turciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin trei morti si 40 de raniti intr-un atac cu masina-capcana din estul Turciei

Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti ieri seara in explozia unei masini-capcana in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, in apropierea frontierei cu Iranul, informeaza postul de stat TRT, citandu-l pe guvernatorul local, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Bilantul atentatelor din Turcia creste. Cel putin 14 morti si 220 de raniti

Cel putin trei persoane au decedat, iar alte 40 au fost ranite in urma unui atentat cu vehicul-capcana in apropierea unei sectii de politie din provincia Van, in estul Turciei, a declarat.

Al doilea atentat terorist in Turcia, in doar cateva ore. Cel putin sase morti si peste 200 de raniti

Cel putin trei persoane au decedat, iar alte 40 au fost ranite in urma unui atentat cu vehicul-capcana in apropierea unei sectii de politie din provincia Van, in estul Turciei, a declarat.

Cel putin trei morti si 25 de raniti in Turcia, intr-un atac cu masina-capcana asupra unui post de control al politiei

Rebeli kurzi au detonat luni o masina-capcana la un post de control in trafic al politiei, in sud-estul Turciei, omorand doi politisti si un copil si ranind alte 25 de persoane, au anuntat.

Turcia: Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti in explozia unei masini-capcana

Nou atac in Turcia. O masina-capcana a explodat in apropierea unui post de politie. Cel putin trei oameni au murit si 40 au fost raniti, informeaza Reuters. Atacul s-a produs in provincia.

Grecia: Doua ambarcatiuni care transportau turisti s-au ciocnit. Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane au murit, iar altele au fost ranite, dupa ce doua ambarcatiuni care transportau turisti s-au ciocnit, in largul insulei elene Aegina.

Tragedie in Nepal. Cel putin 33 de morti si 35 de raniti in urma prabusirii unui autocar intr-o prapastie

Cel putin 33 de persoane au murit si altele 35 au fost ranite dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie dintr-o zona montana din districul Kavrepalanchok, in Nepal, au anuntat autoritatile locale, citate de CNN.

FOTO + VIDEO. Atentat cu masina-capcana in estul Turciei. Cel putin trei persoane au murit si 40 au fost ranite

O masina-capcana a explodat miercuri seara in apropierea unui post de politie din provincia estica Van, din apropierea granitei cu Iranul, a anuntat agentia de stiri Dogan, preluata de Reuters, potrivit Agerpres.

Cutremur in PERU. Patru morti si cel putin 40 de raniti

Patru oameni au murit iar alte cel putin 40 de persoane sunt ranite dupa un cutremur inregistrat in sudul statului Peru, in noaptea de duminica spre luni.

Patru morti si sapte raniti intr-un atac asupra unui convoi militar in sud-estul Turciei

Trei soldati turci si un gardian satesc, membru al militiilor kurde pro-Ankara, au fost ucisi si alti sapte soldati au fost raniti joi intr-un atac asupra unui convoi la Bitlis, in sud-estul Turciei, informeaza agentia de presa Anadolu, preluata de AFP si Agerpres.

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti intr-un accident (VIDEO)

Tragedie rutiera in Nepal. Cel putin 33 oameni au murit si alti 35 au fost raniti dupa ce un autocar a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie, intr-o zona montana. Potrivit presei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )