Libnet.ro
UNICEF

17:30

Turcia cere sprijinul Germaniei pentru reprimarea adeptilor lui Fethullah Gulen

România Liberă România Liberă,
Turcia cere sprijinul Germaniei pentru reprimarea adeptilor lui Fethullah Gulen

Guvernul turc a trimis autoritatilor germane solicitari pentru 40 de perchezitii si trei extradari legate de presupusi sustinatori ai clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca s-ar afla in spatele loviturii de stat esuate de luna trecuta din Turcia, scrie sambata revista Der Spiegel, relateaza Reuters, via Agerpres. continuă pe România Liberă

Erdogan cere ajutorul Germaniei pentru reprimarea adversarilor sai

Guvernul turc a trimis autoritatilor germane solicitari pentru 40 de perchezitii si trei extradari legate de presupusi sustinatori ai clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca s-ar afla in spatele.

Turcia a cerut ajutorul Germaniei pentru reprimarea sustinatorilor lui Fethullah Gulen

Guvernul turc a trimis autoritatilor germane solicitari pentru 40 de perchezitii si trei extradari legate de presupusi sustinatori ai clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca s-ar afla in spatele loviturii de stat esuate de luna trecuta din Turcia, scrie astazi revista Der Spiegel, relateaza Reuters.

Turcia respinge acuzele Germaniei si se victimizeaza

Turcia a respins categoric acuzele din partea guvernului german conform carora ar coopera cu grupari radicale islamice. Acuzatiile sunt o noua manifestare a mentalitatii distorsionate prin care se incearca de ceva vreme ca tara noastra sa fie pusa la pamant, vizati fiind presedintele si guvernul nostru, arata Ministerul de Externe turc intr-o declaratie citata de Suddeutsche Zeitung. Tot in aceasta declaratie ar fi ceruta si o clarificare in fata instantelor judecatoresti federale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )