Libnet.ro
UNICEF

12:15

Turcia: Erdogan si declara victoria n alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Turcia: Erdogan si declara victoria n alegerile prezidentiale

Presedintele turc, Tayyip Erdogan, a declarat victoria in alegerile de duminica, citand ceea ce a spus ca ar fi un mandat public pentru el si pentru alianta condusa de partidul sau de guvernamant, AK Party, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE Alegeri anticipate in Turcia. Erdogan se declara invingator

Presedintele turc in exercitiu, Recep Tayyip Erdogan, si-a arogat victoria din primul tur al alegerilor prezidentiale anticipate de duminica inainte ca rezultatele finale sa fie anuntate, relateaza presa internationala. in acest timp, opozitia, care a denuntat tentative de frauda, a avertizat ca este prematur sa se vorbeasca despre o victorie.

Turcia: REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor prezidentiale. Erdogan se claseaza pe primul loc

UPDATE:Recep Erdogan conduce in alegerile prezidentiale dupa ce 21,8% din voturi au fost numarate, anunta presa locala. Erdogan a primit 59,12% din voturi, in timp ce principalul sau contracandidat,.

Alegeri prezidentiale si legislative in Turcia: Erdogan vrea al doilea mandat, dar se confrunta cu opozitia social-democrata

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a votat duminica la scrutinul prezidential si legislativ la o scoala din cartierul Uskudar din Istanbul, informeaza dpa. Alegerile prezidentiale si legislative anticipate sunt considerate cruciale pentru.

Alegerile prezidentiale din Turcia. Erdogan incearca sa obtina un nou mandat, insa planul ii este pus in dificultate de unul dintre adversarii sai

Sectiile de vot s-au deschis in Turcia si milioane de alegatori sunt chemati sa decida soarta tarii lor prin alegerile prezidentiale. Recep Tayyip Erdogan vizeaza un nou mandat, insa are parte de o.

ALEGERI iN TURCIA: Erdogan, confruntat de o opozitie puternica. Sectiile de vot s-au inchis

UPDATE: Sectiile de vot pentru alegerile prezidentiale si legislative anticipate din Turcia s-au inchis duminica oficial, la ora locala 17:00 14:00 GMT). in Turcia nu exista practica exit-poll-urilor,.

UPDATE Alegeri in Turcia. Erdogan se afla pe primul loc, potrivit primelor rezultate partiale

Presedintele turc in exercitiu, Recep Tayyip Erdogan, se afla pe primul loc in cursa prezidentiala, potrivit primelor rezultate partiale, relateaza focus. de.

UPDATE Alegeri in Turcia. Erdogan se afla pe primul loc, potrivit rezultatelor partiale

Presedintele turc in exercitiu, Recep Tayyip Erdogan, se afla pe primul loc in cursa prezidentiala, potrivit rezultatelor partiale anuntate de agentia de presa turca Anadolu, relateaza focus. de.

UPDATE Alegeri anticipate in Turcia. Erdogan se afla pe primul loc, potrivit rezultatelor partiale

Presedintele turc in exercitiu, Recep Tayyip Erdogan, se afla pe primul loc in cursa prezidentiala, potrivit rezultatelor partiale anuntate de agentia de presa turca Anadolu, relateaza focus. de.

Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 printr-un colaj inspirat din Game of Thrones in care ii declara razboi lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 la scurt timp dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a confirmat ca isi doreste si al doilea mandat. Plesoianu a publicat si un colaj foto inspirat din serialul Game of Thrones, in care el este Jon Snow, iar Iohannis este infatisat drept Regele Noptii.

Ion Cristoiu, despre anuntul lui Iohannis privind alegerile prezidentiale: Momentul nu e ales la intamplare

Jurnalistul Ion Cristoiu considera ca momentul cand Klaus Iohannis a facut anuntul unei noi candidaturi, la alegerile prezidentiale din 2019, nu e ales la intamplare. Ion Cristoiu a adaugat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )