Libnet.ro
UNICEF

00:07

Turcia a primit 6,5 milioane de doze suplimentare de vaccin impotriva COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia a primit 6,5 milioane de doze suplimentare de vaccin impotriva COVID-19

Turcia a primit luni 6,5 milioane de doze suplimentare de vaccin impotriva COVID-19 produse de compania biofarmaceutica chineza Sinovac. continuă pe Ziarul Bursa

Fritz, mesaj catre Gheorghita: Centrul Regional Timisoara a primit cele mai putine doze de vaccin, acest fapt a ridicat semne de intrebare

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a trimis o scrisoare catre coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, Valeriu Gheorghita, in care spune ca centrul regional din orasul de pe Bega a primit cele mai putine doze de vaccin si solicita mai multa predictibilitate si criterii imbunatatite de alocare a vaccinurilor.

PENTRU ACHIZITIONAREA A 40 DE MILIOANE DE DOZE DE VACCIN ANTI-COVID Pfizer si BioNTech au ajuns la un acord cu COVAX

Pfizer si BioNTech au anuntat un acord cu COVAX pentru achizitionarea a 40 de milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19.

Mexicul va primi 24 de milioane de doze de vaccin rusesc Sputnik V

Mexicul va primi 24 de milioane de doze de vaccin rusesc Sputnik V impotriva COVID-19, a anuntat luni presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador, relateaza AFP si Agerpres.

Pfizer si BioNTech au ajuns la un acord cu COVAX pentru 40 de milioane de doze de vaccin anti-COVID19

Pfizer si BioNTech au anuntat un acord cu COVAX pentru achizitionarea a 40 de milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech impotriva COVID-19, relateaza duminica dpa, potrivit Agerpres.

Erdogan: Turcia va primi in weekend inca 10 milioane de doze de vaccin anti-covid din China

Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat vineri ca Beijingul a aprobat livrarea unei noi transe din vaccinul anti-covid CoronaVac, iar 10 milioane de doze ar putea ajunge in Turcia in acest weekend, transmite Reuters.

PrimarulFritz vrea sa stie de ce Timisoara a primit cele mai putine doze de vaccin anti-COVID-19.Nu dorim ca centrele sa devina spatii de muzeu

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, a transmis o scrisoare deschisa presedintelui Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, colonel Doctor Valeriu Gheorghita, cat si ministrului Vlad Voiculescu.

Brazilia asteapta astazi doua milioane de doze de vaccin din India

Guvernul brazilian a anuntat ca va primi astazi doua milioane de doze din vaccinul britanic AstraZenecaOxford produs in India, ceea ce ii va permite sa mareasca viteza campaniei sale de vaccinare impotriva COVID-19, noteaza AFP.

La o luna de la inceperea campaniilor de imunizare in tarile europene, Ucraina nu a primit nici macar o doza de vaccin anti-Covid-19

Ucraina, una dintre cele mai sarace tari din Europa si cu un sistem de sanatate slab dezvoltat, nu a primit nici macar o doza de vaccin anti-Covid-19, chiar daca a inregistrat peste 1,2 milioane de cazuri de imbolnavire si mai mult de 21. 000 de decese, la o populatie de 40 de milioane de locuitori, scrie Agerpres.

Aproape 1.000 de persoane din Suedia au fost vaccinate cu doze de vaccin anti-COVID, pastrate la temperatura gresita

In jur de 1. 000 de persoane din Suedia au fost vaccinate cu doze de vaccin produs de Moderna care au fost pastrate la temperatura gresita in timpul transportarii, anuntaReuters. in total, 2. 100 de doze.

Cluj: 230 de doze de vaccin stricate din cauza unui frigider defect

Peste 290 de doze de vaccin au fost risipite in judetul Cluj, cele mai multe de la inceputul campanieid e vccinare. Potrivit presei locale, cea mai mare parte s-a pierdut la Institutul de Gastroenterologie,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )