Libnet.ro
UNICEF

14:00

Turism ilegal in Romania. Motivul pentru care multi romani se cazeaza la negru

Antena3 Antena3,
Turism ilegal in Romania. Motivul pentru care multi romani se cazeaza la negru

Multi romani se cazeaza la negru. Numeroase pensiuni si cabane nu au autorizatie de functionare, arata autoritatile. continuă pe Antena3

A venit la scoala cu o branula la mana si a spus ca vrea sa sustina examenul. Motivul pentru care a fost trimis acasa

Ministerul Educatiei: Un singur elev din Romania a avut temperatura de peste 37,3.

Liga 1: Florin Prunea nu mai este presedintele lui Dinamo - Motivul pentru care a dat clubul in judecata

Fostul portar Florin Prunea nu mai este presedintele FC Dinamo, dupa ce nu si-a prelungit contractul care a expirat sambata.

Motivul pentru care afterschool-urile, gradinitele si cresele nu se vor mai redeschide luni, 15 iunie 2020

Ministrul Educatiei, MonicaAnisie, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca afterschool-urile, gradinitele si cresele nu se redeschid luni, odata cu noul val de relaxari anuntat de autoritati.

Lovitura pentru fiica Stelei Popescu. Motivul pentru care Doina Maximilian a fost data in judecata. Are legatura cu averea uriasa lasata mostenire (GALERIE FOTO)

Probleme in justitie pentru fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian. Aceasta a fost data in judecata la sfarsitul anului trecut de o firma imobiliara. Aceasta a fost chemata la tribunal in calitate de.

Raed Arafat, despre motivul pentru care nu s-a casatorit: Nu regret

Seful DSU Raed Arafat a dezvaluit la Digi24 ca nu s-a casatorit niciodata din cauza programului solicitant. De asemenea, acesta este si motivul pentru care nu are nici macar un animal de comapanie dupa ce ultimul sau caine a facut o figura in strada.

Peste 300 de elevi nu s-au prezentat la examenul de evaluare nationala la Cluj. Motivul pentru care unul dintre ei a fost dat afara de la proba de limba romana

Un numar de 5. 248 de absolventi ai clasei a VIII-a din judetul Cluj s-au inscris pentru examenul de Evaluarea Nationala, sesiunea 2-27 iunie 2020.

Ce obligatii au cetatenii care vin in Romania din statele care nu se regasesc pe lista cu tarile exceptate de la carantina, dar care le tranziteaza

Cetatenii care vin in Romania din statele care nu se regasesc pe lista cu tarile exceptate de la carantina, dar care tranziteaza aceste state au in continuare obligatia izolarii la domiciliu sau a carantinarii, la cerere, precizeaza Grupul pentru Comunicare Strategica, intr-un comunicat.

Lista tarior pentru care vor fi reluate zborurile. Cei care vin din aceste tari nu mai sunt obligati sa intre in izolare

Persoanele asimptomatice care vin in Romania din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia,Slovenia si Ungaria nu vor mai fi nevoite sa stea in carantina sau izolare.

Lista tarilor pentru care vor fi reluate zborurile. Cei care vin din aceste state nu mai sunt obligati sa intre in izolare

Persoanele asimptomatice care vin in Romania din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Confederatia Elvetiana, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia,Slovenia si Ungaria nu vor mai fi nevoite sa stea in carantina sau izolare.

Spania, Italia si Franta, cateva dintre statele pentru care masura suspendarii zborurilor ramane in vigoare. Explicatiile ministrului Lucian Bode

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, statele in care romanii vor putea calatori din 15 iunie, fara a mai fi obligati sa stea in izolare sau carantina, la revenirea acasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )