Libnet.ro
UNICEF

12:00

O turma de elefanti a atacat un sat din India dupa ce un animal a fost calcat de tren

B1 B1,
O turma de elefanti a atacat un sat din India dupa ce un animal a fost calcat de tren

Faptul ca elefantii nu uita niciodata nu este doar o legenda. Un grup de elefanti a atacat o zona din estul Indiei, dupa ce un alt animal a fost omorat de un tren de pasageri. La scurt timp dupa ce elefantul. continuă pe B1

Razbunare in natura: o turma de elefanti a atacat un sat indian dupa ce un animal a fost omorat un tren

Se spune ca elefantii nu uita niciodata, insa, in urma unor evenimente care au avut loc in estul Indiei, se pare ca nici nu iarta usor. Un elefant a fost omorat de un tren de pasageri, iar la scurt timp dupa tristul accident, un grup de elefanti a inceput sa atace satele din zona.

Razbunare in natura: O turma de elefanti a atacat un sat indian dupa ce un membru de-al lor a fost omorat de un tren

Se spune ca elefantii nu uita niciodata, insa, in urma unor dezlantuiri de evenimente care au avut loc in estul Indiei, se pare caelefantii nici nu iarta asa usor. Un elefant a fost omorat de un tren care transporta pasageri, iar la scurt timp dupa, un grup de elefantiau inceput sa atace satele din zona.

O candidata australiana in alegeri se retrage din cursa dupa ce a spus ca islamul este o tara

O candidata din partea partidului nationalist australian One Nation la viitoarele alegeri generale din septembrie, Stephanie Banister, in varsta de 27 de ani, a anuntat ca se retrage din cursa dupa ce a declarat intr-un interviu ca islamul este o tara,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )