Libnet.ro
UNICEF

15:30

Turneul Campioanelor Simona Halep: A fost o perioada dificila pentru mine, dar am dat-o uitarii dupa seara asta. Mi-am regasit increderea si jocul!

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor Simona Halep: A fost o perioada dificila pentru mine, dar am dat-o uitarii dupa seara asta. Mi-am regasit increderea si jocul!

Mai stiti faimosul Fresh as a daisy, expresia lansata ca sa-l descrie pe Federer-cel-care-nu-e-niciodata-marcat-de-efort? Exact asa a aparut Simona, la mai putin de o ora de ultimul punct al primei victorii pentru ea la WTA Finals: ca si cum n-ar fi facut absolut niciun efort: proaspata, relaxata, evident multumita, cu o mina luminoasa. Ar fi putut sa intre fara emotii direct intr-unul dintre evenimentele promotionale care i-au incarcat programul in ultimele zile. Gata, am scapat de ele! Acum pot si eu sa ma concentrez numai pe tenis!, a spus ea, potrivit blogului treizeci. ro. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:00)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:00 si va fi LiveText pe HotNews. ro.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:30)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:30 si va fi LiveText pe HotNews. ro. Din secretele marilor campioni la tenis.

Turneul Campioanelor: Simona Halep disputa primul meci luni, impotriva lui Eugenie Bouchard

Simona Halep va evolua, luni, in jurul orei 16. 00, impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, in primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Ultimele informatii Turneul Campioanelor. Simona Halep joaca astazi, nu mai devreme de ora 16.00

Simona Halep 4 WTA) isi va incepe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constanteanca o va intalni in primul meci pe canadianca Eugiene Bouchard 5 WTA), nu mai devreme de ora 16.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3/ Impresionant

Simona Halep a facut o adevarata demonstratie de tenis impotriva lui Eugenie Bouchard, jucatoarea noastra debutand cu o victorie categorica la Turneul Campioanelor 6-2, 6-3, dupa o ora si 9 minute de joc). Simona si-a regasit increderea, a fost agresiva in permanenta si a avut un joc incantator. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Serena Williams, numarul unu mondial si ultima castigatoare a competitiei.

Clasament Turneul Campioanelor Singapore: Halep, lider in Grupa Rosie

Simona Halep a debutat, luni, la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde evolueaza cele mai bune 8 jucatoare ale lumii. Urmareste aici zilnic clasamentul actualizat si rezultatele din cele doua grupe ale Turneului Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard: 6-3, 6-2! Urmeaza meciul cu Serena Williams!

Turneul Campioanelor de la Singapore a inceput perfect pentru Simona Halep, care a batut-o fara drept de apel pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3. in prima partida din Grupa Alba, Serena Williams a trecut de Ana Ivanovici.

LIVETEXT Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard, meciul noii generatii din tenisul feminin

Turneul Campioanelor de la Singapore continua cu al doilea meci din Grupa Rosie, intre Simona Halep si Eugenie Bouchard. in prima partida, Serena Williams a batut-o pe Ana Ivanovici.

Halep, grupa de foc la Turneul Campioanelor

Simona Halep va avea meciuri de foc la Turneul Campioanelor. Halep n-a avut noroc la tragerile la sorti. Este in grupa Rosie cu Liderul Serena Williams, Genie Bouchard si Ana Ivanovic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )