Libnet.ro
UNICEF

00:07

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa Rosie - Va juca cu Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa Rosie - Va juca cu Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova

Vineri a avut loc, la Marina Bay Sands, tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor, competitiei care reuneste la Singapore intre 23 si 30 octombrie) cele mai bune opt jucatoare din circuitul WTA. Astfel, Simona Halep face parte din Grupa Rosie, urmand sa le intalneasca pe Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Simona Halep va debuta la Singapore impotriva lui Madison Keys, duminica, de la ora 12:00

Simona Halep, cap de serie numarul trei, o va intalni pe Madison Keys SUA - favorita sase) in meciul de deschidere de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Partida va avea loc duminica, de la ora 12:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Live din Singapore! Tragerea la sorti de la Turneul Campioanelor. Simona Halep si-a aflat adversarele

Simona Halep participa pentru a treia oara consecutiv la Turneul Campioanelor si este cotata a treia favorita la castigarea competitiei.

Simona Halep joaca in primul meci la Turneul Campioanelor (LIVE pe onlinesport.ro)

Simona Halep, a treia pe lista favoritelor la Turneul Campioanelor, deschide duminica intrecerea din Singapore.

Simona Halep a plecat spre Singapore cu gandul victoriei

In absenta Serenei Williams, retrasa din competitie din cauza unei accidentari pentru al doilea an la rand, Simona Halep crede ca are o sansa buna la castigarea Turneului Campioanelor din Singapore.

Simona Halep printre frumoasele tenisului in Singapore (FOTO)

Imbracata intr-o rochie extrem de eleganta, Simona Halep a pozat alaturi de celelalte jucatoare calificate la Turneul Campionilor inaintea tragerii la sorti a grupelor competitiei care debuteaza duminica. Jucatoarea noastra a fost singura care a optat pentru o rochie cu maneci. Vedeti mai jos imagini.

Simona Halep a aflat cu cine se va lupta, la Singapore, la Turneul Campioanelor

Simona Galep va evolua in Grupa Rosie, alaturi de Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la Singapore.

Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campionelor. Simona Halep are parte de o grupa accesibila

Simona Halep si-a aflat, vineri la pranz, adversarele pe care le va intalni la Turneul Campioanelor din acest an. Halep, cotata cu sansa a 3-a la castigarea turneului, le-a evitat pe Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza, dar va juca impotriva liderei mondiale Angelique Kerber. Celelalte doua adversare ale Simonei sunt debutante la competitia din Singapore.

Simona HALEP va juca in grupa ROSIE la Turneul Campioanelor, alaturi de Kerber, Keys si Cibulkova

Simona Halep a fost repartizata vineri in urma tragerii la sorti a grupelor pentru Turneul Campioanelor cu Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova. Competitia va reuni la Singapore,.

Programul meciurilor de la Turneul Campioanelor din Singapore. Cand debuteaza Simona Halep

Simona Halep a fost repartizata in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor, dupa tragerea la sorti care a avut loc azi la Singapore.

ANALIZA De ce Simona Halep are sanse reale la Turneul Campioanelor. Azi isi afla adversarele din grupa

In absenta sperietoarelor Serena Williams sau Maria Sarapova, Simona Halep are o oportunitate mare la Turneul Campioanelor. Tenismena din Romania are un palmares echilibrat sau chiar net superior cu jucatoarele calificate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )