Libnet.ro
UNICEF

05:30

Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov, campion la Londra - Bulgarul a castigat cel mai important trofeu al carierei

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov, campion la Londra - Bulgarul a castigat cel mai important trofeu al carierei

Grigor Dimitrov a castigat in premiera Turneul Campionilor, duminica seara, la Londra, dupa ce l-a invins in finala pe belgianul David Goffin, scor 7-5, 4-6, 6-3. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov, campion la Londra - Bulgarul a castigat cel mai important trofeu al carierei

Grigor Dimitrov 6 ATP) a castigat in premiera Turneul Campionilor, duminica seara, la Londra, dupa ce l-a invins in finala pe belgianul David Goffin, cap de serie numarul 8, scor 7-5, 4-6, 6-3. Al doilea succes in fata belgianului in O2 Arena dupa 6-0, 6-2 in Grupa Pete Sampras) i-a adus lui Dimitrov cel mai important trofeu al carierei. Debutant la competitia de la Londra, Dimitrov a avut un parcurs excelent, cu victorii pe linie, asigurandu-si astfel locul trei in clasamentul ATP.

VIDEO Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov, invingator la Londra - Bulgarul a cucerit cel mai important trofeu al carierei

Grigor Dimitrov 6 ATP) a castigat in premiera Turneul Campionilor, duminica seara, la Londra, dupa ce l-a invins in finala pe belgianul David Goffin, cap de serie numarul 8, scor 7-5, 4-6, 6-3. Al doilea succes in fata belgianului in O2 Arena dupa 6-0, 6-2 in Grupa Pete Sampras) i-a adus lui Dimitrov cel mai important trofeu al carierei. Debutant la competitia de la Londra, Dimitrov a avut un parcurs excelent, cu victorii pe linie, asigurandu-si astfel locul trei in clasamentul ATP cea mai buna clasare din cariera).

VIDEO Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov a incheiat neinvins Grupa Pete Sampras (6-1, 6-1 cu Pablo Carreno Busta) - Programul semifinalelor

Deja calificat in semifinalele de la Turneul Campionilor, Grigor Dimitrov 6 ATP) a incheiat cu o victorie parcursul din Grupa Pete Sampras, impunandu-se categoric in fata spaniolului Pablo Carreno Busta, intrat in competitie din postura de rezerva l-a inlocuit pe Rafael Nadal). Bulgarul s-a impus cu 6-1, 6-1, la capatul unei partide care a durat o ora si doua minute.

Turneul Campionilor: Grigor Dimitrov a incheiat neinvins Grupa Pete Sampras (6-1, 6-1 cu Pablo Carreno Busta) - Programul semifinalelor

Deja calificat in semifinalele de la Turneul Campionilor, Grigor Dimitrov 6 ATP) a incheiat cu o victorie parcursul din Grupa Pete Sampras, impunandu-se categoric in fata spaniolului Pablo Carreno Busta, intrat in competitie din postura de rezerva l-a inlocuit pe Rafael Nadal). Bulgarul s-a impus cu 6-1, 6-1, la capatul unei partide care a durat o ora si doua minute.

VIDEO Turneul Campionilor: David Goffin si Grigor Dimitrov se vor lupta pentru trofeu - Bulgarul, victorie cu emotii in fata lui Jack Sock

Grigor Dimitrov 6 ATP) a obtinut calificarea in ultimul act de la Turneul Campionilor, dupa un meci de aproape doua ore in compania americanului Jack Sock 9 ATP), scor 4-6, 6-0, 6-3. Bulgarul si-a trecut in cont primul break al partidei din O2 Arena si a condus cu 3-0 in setul inaugural, insa americanul a revenit si a egalat situatia pe tabela. La scorul de 4-4, Sock a facut breakul decisiv si si-a adjudecat primul set. Al doilea act a fost unul fara istoric, Dimitrov nu a cedat niciun game si a trimis meciul in decisiv. Bulgarul a avut nevoie de patru mingi de meci pentru a obtine locul in finala competitiei de la Londra, dupa un set trei extrem de echilibrat.

Semifinale la Turneul Campionilor: Federer si trei jucatori noi au ajuns in aceasta faza

Astazi sunt programate cele doua semifinale ale Turneului Campionilor. in aceasta faza au acces in premiera trei jucatori: Grigor Dimitrov, Jack Sock si David Goffin.

VIDEO Turneul Campionilor: David Goffin, in finala competitiei de la Londra - Belgianul l-a invins pentru prima data pe Roger Federer (scor 2-6, 6-3, 6-4)

David Goffin 8 ATP) a produs surpriza in prima semifinala de la Turneul Campionilor, belgianul reusind sa-l invinga pe Roger Federer, cap de serie numarul doi. Goffin s-a impus cu 2-6, 6-3, 6-4, bifand astfel prima victorie in fata campionului elvetian si prima finala din cariera la Turneul Campionilor.

Goffin il elimina pe Federer in semifinale la Turneul Campionilor

Surpriza de proportii in prima semifinala la Turneul Campionilor din Londra, unde belgianul David Goffin, jucatorul care il invinsese in grupe si pe Rafael Nadal, a reusit eliminarea lui Roger Federer.

Turneul Campionilor: David Goffin, victorie clara in fata lui Dominic Thiem - Belgianul, duel cu Roger Federer in semifinale

Dupa un inceput foarte slab de partida a fost condus cu 3-0), David Goffin a facut unele ajustari in jocul sau: a stat cat mai aproape de baseline, a lovit mingea din urcare, a incercat sa dicteze ritmul, in timp ce jocul de picioare i-a functionat la un nivel inalt. Belgianul a intors soarta meciului cu Dominic Thiem, victoria venind in doua seturi, scor 6-4, 6-1. Goffin isi trece in palmares cel mai important rezultat al carierei de la Turneul Campionilor: calificarea in semifinale - faza a competitiei unde va da peste Roger Federer.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, invinsi si in al treilea meci la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a fost invinsa, joi, de cuplul Ryan Harrison/Michael Venus SUA/Noua Zeelanda), in ultima etapa a grupei Eltingh/Haarhuis, de la Turneul Campionilor, potrivit news. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )