Libnet.ro
UNICEF

11:46

Turneul Campionilor: Rafael Nadal, victorie categorica cu Andy Murray - Spaniolul s-a calificat in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Rafael Nadal, victorie categorica cu Andy Murray - Spaniolul s-a calificat in semifinale

Pas cu pas, Rafael Nadal incepe sa aduca aminte de jucatorul care nu facea cadouri adversarilor, ibericul dominand de-o maniera categorica partida cu Andy Murray cap de serie numarul doi) de la Turneul Campionilor. In urma victoriei in doua seturi 6-4, 6-1), Rafa a obtinut calificarea in semifinalele competitiei care se disputa la Londra, in O2. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Rafa Nadal s-a intors in top! Victorie clara cu Murray

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 5, l-a invins, miercuri, pe britanicul Andy Murray, al doilea favorit, in etapa a doua a grupei Ilie Nastase B).

Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie entuziasmanta cu Tomas Berdych

Roger Federer a avut nevoie de o ora si zece minute pentru a-l invinge pe Tomas Berdych, intr-o partida contand pentru Grupa Stan Smith de la Turneul Campionilor. A fost 6-4, 6-2, pentru fostul lider mondial. In urmatoarea partida, Fedex il va intalni pe Novak Djokovic.

Turneul Campionilor: Florin Mergea, victorie impotriva fratilor Bryan

Florin Mergea si Rohan Bopanna cap de serie numaru opt) au debutat cu o victorie superba la Turneul Campionilor de la Londra, cei doi castigand partida cu fratii Bob si Mike Bryan favoriti numarul unu).

VIDEO Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie superba in fata lui Novak Djokovic - Elvetianul s-a calificat in semifinale

Roger Federer a aratat, marti seara, ca Novak Djokovic aflat intr-un an de gratie) nu este de nebatut, elvetianul reusind sa il invinga in doua seturi pe liderul mondial, scor 7-5, 6-2 meciul a durat doar o ora si 17 minute). In urma acestui rezultat, Fedex a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, competitie care se desfasoara la Londra, in O2. Intra in material pentru a vedea o lovitura de geniu din partea lui Roger Federer.

Turneul Campionilor: Inca o victorie pentru Florin Mergea si Rohan Bopanna - Cei doi s-au calificat in semifinalele competitiei

Florin Mergea si Rohan Bopanna cap de serie numarul opt) au reusit a doua victorie la Turneul Campionilor: scor 6-3, 7-65), cu dublul format din Jamie Murray si John Peers favoriti numarul patru). Meciul din O2 a durat o ora si 15 minute. In urma acestui succes, Mergea si Bopanna au obtinut calificarea in semifinalele competitiei care se desfasoara la Londra.

Turneul Campionilor: Debut cu victorie pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer cap de serie numarul doi) a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, cei doi trecand de dublul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic favoriti numarul sapte).

Turneul Campionilor: Andy Murray vs Rafael Nadal, meciul zilei; Horia Tecau va da piept cu Dodig si Melo

Ziua a patra de la Turneul Campionilor ii va aduce fata in fata pe Andy Murray cap de serie numarul doi) si pe Rafael Nadal favorit cinci). In sesiunea de seara, perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer se va duela cu dublul Ivan Dodig/ Marcelo Melo.

Andy Murray si-a tuns parul in timpul meciului cu Rafael Nadal (video)

Britanicul Andy Murray a pierdut in doua seturi, miercuri, in fata lui Rafael Nadal in Grupa Ilie Nastase de la Turneul Campionilor, dar tot el a oferit si faza meciului cand a scos o foarfeca si a inceput sa-si taie parul.

Turneul Campionilor: Andy Murray l-a invins pe David Ferrer

Andy Murray a castigat partida de debut de la Turneul Campionilor, scotianul impunandu-se, dupa un meci de mare lupta, in fata lui David Ferrer. Favorit numarul doi, Andy a avut nevoie de doua seturi, scor 6-4, 6-4, pentru a trece de David.

Rafael Nadal incepe in forta Turneul Campionilor

Revenit la Turneul Campionilor dupa ce in 2014 a ratat competitia din cauza operatiei de apendicita, Rafael Nadal s-a impus, luni seara, in fata lui Stan Wawrinka, cu 6-3 6-2, intr-un meci din Grupa Ilie Nastase.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )