Libnet.ro
UNICEF

19:00

Turneul de la Charleston: Andreea Mitu, eliminata in turul trei

România Liberă România Liberă,
Turneul de la Charleston: Andreea Mitu, eliminata in turul trei

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 107 mondial, a fost eliminata, joi, in turul trei al turneului de la Charleston SUA), informeaza wtatennis. com, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Irina Begu si Andreea Mitu in turul trei la Charleston. Bouchard eliminata in primul meci

Irina-Camelia Begu si Cristina-Andreea Mitu, doua dintre jucatoarele convocate in lotul national pentru meciul de Fed Cup cu Canada au obtinut victorii importante la turneul de la Charleston Statele Unite).

WTA Charleston: Andreea Mitu a eliminat-o pe Varvara Lepchenko (Rezultatele zilei)

Andreea Mitu a reusit una din surprizele zilei la turneul WTA de la Charleston, dupa ce a eliminat-o pe Varvara Lepchenko, favorita numarul zece. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei consemnate la Family Circle Cup.

Andreea Mitu s-a calificat in turul al doilea la Charleston

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu s-a calificat nescontat in runda a doua a turneului WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, marti, dupa ce Varvara Lepchenko.

Andreea Mitu, in optimile turneului WTA de la Charleston

Andreea Mitu s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Charlestone, dupa o victorie cu 6-2, 6-2 in fata jucatoarei croate Ajla Tomljanovic, scrie Agerpres. Mitu 23 de ani), aflata pe locul 107.

Irina Begu e in sferturi la Charleston, dupa ce adversara ei a abandonat. Diseara joaca Andreea Mitu, in optimi

Irina Begu, principala jucatoare a Romaniei pentru meciul de FED Cup, contra Canadei, a primit o veste buna: s-a calificat fara sa joace in sferturile de finala ale turneului de la Charleston.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )