Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul de la Roma: Irina Begu s-a calificat in turul al doilea

B1 B1,
Turneul de la Roma: Irina Begu s-a calificat in turul al doilea

Tenismena romana Irina Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roma dupa ce a invins-o pe poloneza Urszula Radwanska in trei seturi cu scorul de 4-6, 6-2, 6-1. Begu este numarul 31 mondial si a. continuă pe B1

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roma

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, a invins-o marti, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-1, pe sportiva poloneza Urszula Radwanska, locul 109 WTA, reusind sa acceada astfel in turul secund al turneului de.

Roma 2015: Irina Begu si Monica Niculescu, in turul al doilea la dublu

Romancele Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in turul al doilea, la dublu, in cadrul turneului Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2. 600 de dolari.

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

WTA Roma: Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu, in optimi la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2. 600 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )