Libnet.ro
UNICEF

10:30

TVR: Sebastian Ghita va ramane in arestul politiei sarbe in urmatoarele doua luni

Antena3 Antena3,
TVR: Sebastian Ghita va ramane in arestul politiei sarbe in urmatoarele doua luni

Sebastian Ghita va ramane in arestul politiei sarbe in urmatoarele doua luni, pana cand formalitatile de extradare vor fi finalizate, anunta TVR. Ghita a fost retinut vineri pentru comiterea unei infractiuni pe. continuă pe Antena3

TVR: Sebastian Ghita ramane doua luni in arestul politiei sarbe

Sebastian Ghita va ramane in arestul politiei sarbe in urmatoarele doua luni, pana cand formalitatile de extradare vor fi finalizate, anunta TVR. Ghita a fost retinut vineri pentru comiterea unei infractiuni pe teritoriul sarb si pentru posesie de documente falsificate.

Curtea Suprema din Serbia a decis doua luni de arest pentru Sebastian Ghita

Curtea Suprema din Serbia a decis plasarea in arest a lui Sebastian Ghita pentru doua luni, in vederea extradarii, anunta Agentia de presa Tanjug, citata de news. ro.

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Avem toate argumentele legale pentru a solicita extradarea lui Sebastian Ghita. Fostul deputat fugar a fost retinut, joi seara, la Belgrad

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat, vineri, ca autoritatile romane au toate argumentele legale pentru a solicita extradarea fostului deputat fugar Sebastian Ghita, retinut de autoritatile sarbe, joi seara, la Belgrad, dupa ce acesta se intalnise cu fratele sau.

Sebastian Ghita a fost retinut la Belgrad

ACTUALIZARE Dan Andronic: Nu m-am intalnit cu Ghita la Belgrad Jurnalistul Dan Andronic, despre care au aparut informatii in presa ca s-ar fi intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia, a negat, din nou, acest lucru, dupa prinderea fostului deputat. Dan Andronic se intreaba pe Facebook daca Ghita a fost prins sau s-a lasat prins . Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, potrivit Politiei Romane. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii. Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna, in conditiile in care Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, au declarat, vineri, surse judiciare, pentru News. ro. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a precizat, la Digi 24, ca procedurile de extradare vor incepe abia dupa ce autoritatile sarbe vor solutiona dosarul penal deschis lui Ghita pentru ca a prezentat acte false. Ministrul de Interne a adaugat ca politistii romani se vor deplasa in Serbia pentru a-l aduce pe Sebastian Ghita in tara dupa ce se vor finaliza procedurile de extradare.

Sebastian Ghita a fost prins si retinut la Belgrad. Fostul deputat s-ar fi legitimat cu acte false slovene. Grindeanu nega acum o luna ca Ghita este in Serbia

Sebastian Ghita a fost localizat si retinut, in cursul noptii de joi spre vineri, in Belgrad, potrivit politiei romane, care precizeaza ca fostul deputat s-a legitimat cu acte false. Potrivit unor surse citate de News. ro, el avea acte false slovene. La jumatatea lunii martie, HotNews. ro a scris ca Ghita, disparut din 21 decembrie 2016, ar fi fost localizat in Serbia, informatie negata inclusiv de premierul Grindeanu. 01 Ghita este in custodia politiei din Belgrad, urmand sa se desfasoare procedurile de extradare, dar dupa ce autoritatile sarbe vor finaliza ancheta privind actele false folosite de fostul deputat, a declarat ministrul de interne, Carmen Dan.

Bulgaria incearca de aproape trei ani sa obtina extradarea din Serbia a omologului bulgar al lui Sebastian Ghita

In septembrie se implinesc trei ani de cand Bulgaria incearca sa obtina extradarea din Serbia a lui Tzvetan Vasilev, un celebru bancher bulgar acuzat ca ar fi devalizat banca Corpbank, relateaza agentia de presa BTA. Ultimul refuz al autoritatilor sarbe privind extradarea bancherului bulgar s-a inregistrat saptamana trecuta, fiind pentru a treia oara cand magistratii sarbi decid impotriva extradarii. Diferenta intre Sebastian Ghita si Tzvetan Vasilev e ca bancherul bulgar nu a savarsit in Serbia nici o infractiune, asa cum s-a intamplat in cazul lui Ghita, prins cu acte false de politistii sarbi.

Sorin Grindeanu, reactie dupa arestarea lui Sebastian Ghita

Capturarea lui Sebastian Ghita a fost o operatiune complexa, sustine premierul Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu in exclusivitate acordat Stirilor TVR, ca Justitia.

IGPR: Sebastian Ghita a fost prins si retinut la Belgrad. El s-a legitimat cu documente false. Politistii romani au colaborat cu omologii lor din 10 state pentru prinderea fostului deputat

Fostul deputat Sebastian Aurelian Ghita a fost localizat si retinut, in cursul noptii de joi spre vineri, in Belgrad, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane. El a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezinta insemnele unui stat din U. , precizeaza politia. Ghita era sub control judiciar si avea interdictie de a parasi tara. La jumatatea lunii martie, HotNews. ro a scris ca Sebastian Ghita, disparut din 21 decembrie 2016, ar fi fost localizat in Serbia.

Dezvaluirile unui jurnalist sarb despre operatiunea de capturare a lui Sebastian Ghita

Ivana Miloradovici, jurnalist Euronews, a oferit informatii de ultima ora despre arestarea fostului deputat Sebastian Ghita Sebastian Ghita este in custodia Politiei din Serbia. Potrivit jurnalistei,.

Sebastian Ghita va fi extradat. Cat va dura procedura

Fostul deputat, Sebastian Ghita, a fost gasit si retinut de oficialii politiei in cursul noptii de joi spre vineri, la Belgrad. Procedura extradarii lui Sebastian Ghita din Serbia ar putea dura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )