Libnet.ro
UNICEF

00:07

Curtea Suprema din Serbia a decis doua luni de arest pentru Sebastian Ghita

Hotnews Hotnews,
 Curtea Suprema din Serbia a decis doua luni de arest pentru Sebastian Ghita

Curtea Suprema din Serbia a decis plasarea in arest a lui Sebastian Ghita pentru doua luni, in vederea extradarii, anunta Agentia de presa Tanjug, citata de news. ro. continuă pe Hotnews

Bulgaria incearca de aproape trei ani sa obtina extradarea din Serbia a omologului bulgar al lui Sebastian Ghita

In septembrie se implinesc trei ani de cand Bulgaria incearca sa obtina extradarea din Serbia a lui Tzvetan Vasilev, un celebru bancher bulgar acuzat ca ar fi devalizat banca Corpbank, relateaza agentia de presa BTA. Ultimul refuz al autoritatilor sarbe privind extradarea bancherului bulgar s-a inregistrat saptamana trecuta, fiind pentru a treia oara cand magistratii sarbi decid impotriva extradarii. Diferenta intre Sebastian Ghita si Tzvetan Vasilev e ca bancherul bulgar nu a savarsit in Serbia nici o infractiune, asa cum s-a intamplat in cazul lui Ghita, prins cu acte false de politistii sarbi.

Sebastian Ghita are contracte si cu autoritatile din Serbia

Omul de afaceri Sebastian Ghita are contracte, prin firmele sale, pentru securizarea frontierelor, cu MAI Romania si cel din Serbia. Jurnalista Ana Maria Roman a afirmat, in emisiunea La.

Ministerul Justitiei: Extradarea unei persoane din Serbia poate fi ceruta in baza unei conventii europene din 1957

Extradarea unei persoane din Serbia poate fi solicitata in baza Conventiei europene de extradare, incheiata la Paris la 13 decembrie 1957 si a protocoalelor sale aditionale, precizeaza Ministerul Justitiei.

Prinderea lui Ghita, subiectul zilei in presa din Serbia (FOTO)

Prinderea fostului deputat roman Sebastian Ghita la Belgrad este una dintre principalele stiri ale zilei pe site-urile ziarelor si televiziunilor din Serbia. Agentia nationala de presa Tanjug scrie despre.

Aproape 40 de pakistanezi si irakieni, prinsi dupa ce intrasera ilegal din Serbia in Romania

Politistii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, in cooperare cu Gruparea Mobila de Jandarmi, au depistat 38 cetateni din Irak si Pakistan, care au incercat sa intre ilegal in Romania, din Serbia, informeaza un comunicat al Politiei de Frontiera.

Sebastian Ghita a aparut in presa din Serbia

Sebastian Ghita a aparut in presa din Serbia. Site-ul telegraf. rs a scris despre retinerea fostului deputat PSD. Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut de politistii din.

TVR: Sebastian Ghita va ramane in arestul politiei sarbe in urmatoarele doua luni

Sebastian Ghita va ramane in arestul politiei sarbe in urmatoarele doua luni, pana cand formalitatile de extradare vor fi finalizate, anunta TVR. Ghita a fost retinut vineri pentru comiterea unei infractiuni pe.

TVR: Sebastian Ghita ramane doua luni in arestul politiei sarbe

Sebastian Ghita va ramane in arestul politiei sarbe in urmatoarele doua luni, pana cand formalitatile de extradare vor fi finalizate, anunta TVR. Ghita a fost retinut vineri pentru comiterea unei infractiuni pe teritoriul sarb si pentru posesie de documente falsificate.

Companiile straine au facut in primele doua luni investitii directe de 655 milioane euro in Romania

Companiile straine au facut investitii directe in Romania in valoare de 655 milioane euro in primele doua luni ale acestui an, in scadere cu circa 1% fata de perioada ianuarie-februarie 2016, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de news. ro.

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 376 de milioane de euro in primele doua luni, la 92,75 de miliarde de euro

Datoria externa a Romaniei, care include atat imprumuturile statului din strainatate, cat si datoriile entitatilor private, a crescut in primele doua luni din acest an cu 376 de milioane de euro fata de finalul anului trecut, la 92,753 de miliarde de euro, in special ca urmare a majorarii imprumuturilor pe termen scurt, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )