Libnet.ro
UNICEF

16:31

Tweet Tech - Samsung pregateste un Windows Phone, NBA accepta Bitcoin, Nokia vrea un Lumia cu ecran de exceptie

Adevărul Adevărul,
Tweet Tech - Samsung pregateste un Windows Phone, NBA accepta Bitcoin, Nokia vrea un Lumia cu ecran de exceptie

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 16 ianuarie Google Maps ofera harti tridimensionale noi, Samsung lanseaza telefoane cu Windows Phone 8, iar o echipa din NBA accepta plata cu bitcoini. continuă pe Adevărul

Creste interesul producatorilor de telefoane pentru Windows Phone: Samsung ar putea reintra in cursa cu un model de varf

Dupa ce Sony si-a anuntat intentiile clare de a lansa un smartphone echipat cu sistemul de operare Windows Phone, a venit si randul Samsung sa isi anunte interesul pentru dezvoltarea de telefoane mobile inteligente pe platforma dezvoltata de catre.

Sony ar putea lansa primul smartphone cu Windows Phone

Sony Mobile, divizia de telefonie mobila a producatorului japonez, se afla in discutii avansate cu Microsoft pentru a lansa primul dispozitiv echipat cu sistemul de operare mobil Windows Phone, relateaza GSMArena. com .

Tweet Tech, 14 ianuarie: Samsung Galaxy S5 va avea o baterie impresionanta

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinte cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au devenit articole de sine statatoare. Astazi, 14 ianuarie, aflam ca Samsung Galaxy S5 ar avea o baterie impresionanta, exista o aplicatie care nu te mai lasa sa inregistrezi videoclipuri strambe si roverul Curiosity a fost urmarit de pe orbita planetei Marte.

Tweet Tech, 13 ianuarie: Stirile din tehnologie pe care nu ai voie sa le ratezi

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinte cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 13 ianuarie aflam ce a descoperit Hugo Barra in China, ce a mai prezentat Samsung in Las Vegas si ultima achizitie de marca a Facebook, pentru care a platit 15 milioane de dolari.

Tweet Tech - Apple cucereste China, Mark Zuckerberg lauda Snapchat, iar in fizica o constanta a primit o valoare noua

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 15 ianuarie Tim Cook e optimist privind China, LG G2 primeste Android KitKat, iar un ziar pune paywall cu bitcoini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )